Giani Kirita a marturisit cine e favoritul sau pentru castigarea Exatlon, acum ca a parasit competitia. ‘Esti cel mai bun, esti in forma…”

Giani Kirita a marturisit cine e favoritul sau pentru castigarea Exatlon, acum ca a parasit competitia.  ‘Esti cel mai bun, esti in forma…”

Giani Kirita s-a comportat ca un adevarat antrenor cu colegii sa de la Exatlon, din echipa #Faimosii si a incercat sa le creeze acestora, majoritatea proveniti din sporturi individuale, o mentalitate de invingator.

“Este un baiat sensibil”, a marturisit Giani despre Catalin Cazacu. “L-am motivat tot timpul, i-am zis ‘Frate, tu esti bun la indemanare, nu conteaza ca ajungi cu 3-4 secunde in urma’. 
Eu ii strigam intotdeauna, cand pleca in cursa, adversarului “Doar sa apuci sa dai!”. In momentul ala, adversarul stia ca ala daca vine si apuca sa dea, o sa dea foarte bine.
Asa s-a intamplat, cred, o luna de zile”, a spus Giani despre Catalin Cazacu.
“Pe Draghia l-am montat tot timpul. ‘Esti cel mai bun, esti in forma, tu meriti sa castigi Exatlon-ul’, pentru ca are abilitati. El mai are de lucrat la final foarte putin. Cand are presiunea mare pe el, cedeaza”, a dezvaluit fostul Faimos despre favoritul sau pentru castigarea Exatlon.
Vezi in clipul de mai jos cine ar putea castiga Exatlon de la #Razboinicii:

Citeste mai multe despre: