Giani Kirita, concurentul de la Exatlon, e un dur cu suflet bun. Uite cum a reactionat cand a murit dinamovistul Patrick Ekeng. Jucatorul avea doar 26 de ani

Giani Kirita, concurentul de la Exatlon, e un dur cu suflet bun. Uite cum a reactionat cand a murit dinamovistul Patrick Ekeng. Jucatorul avea doar 26 de ani

Giani Kirita de la Exatlon ascunde o latura sensibila.

Giani Kirita de la Exatlon, fostii lui colegi de la Dinamo, conducerea clubului si toti suporterii cainilor rosii au trait un soc in urma cu 17 ani.

Capitanul echipei, Catalin Hildan, in varsta de 24 de ani, s-a stins in timpul unui meci amical cu Santierul Naval Oltenita. O adevarata tragedie care nu va fi uitata niciodata si care a devenit si drama lui Giani Kirita de la Exatlon.

Una dintre peluzele stadionului din Soseaua Stefan cel Mare poarta numele regretatului sportiv, “unicul capitan”, dupa cum l-au supranumit, in semn de respect, suporterii lui Dinamo. An de an, acestia ii pregatesc coregrafii din ce in ce mai spectaculoase drept omagiu slujitorului balonului pe care l-au admirat si sustinut.

Giani Kirita a trecut prin momente crancene si in trecutul apropiat, cand s-a stins pe teren un alt dinamovist. Patrick Ekeng a murit la doar 26 de ani in timpul partidei dintre Dinamo si Viitorul Constanta. 

Giani Kirita, concurentul de la Exatlon, un barbat care pare dur si de nezdruncinat a recunoscut ca in momentul in care a aflat, a plans ca un copil. S-a gandit la familia jucatorului, dar a si retrait clipele infernale ale mortii coechipierului sau Catalin Hildan.

Citeste mai multe despre: