Giani Kirita si Mariana Nenu au cazut la pace! Iata ce mesaj a avut atleta pentru fostul ei adverar de la Exatlon si ce anume a facut pentru a ingropa securea razboiului, la scurt timp de la revederea “Faimosului”!

Giani Kirita si Mariana Nenu au cazut la pace! Iata ce mesaj a avut atleta pentru fostul ei adverar de la Exatlon si ce anume a facut pentru a ingropa securea razboiului, la scurt timp de la revederea “Faimosului”!

Giani Kirita si Mariana Nenu au fost cei mai inversunati adversari de la Exatlon.

Giani Kirita s-a aflat din nou fata in fata cu Mariana, fosta sa adversara de la Exatlon, de aceasta data intr-un platou de televiziune. Desi au avut cel mai aprig conflict in cadrul competitiei, cei doi fosti adversari au decis sa ingroape securea razboiului si mai mult decat atat sa priveasca impreuna si sa se amuze de momentele tensionate pe care le-au avut in concurs.
Pe de o parte, Giani Kirita a explicat ca atitudinea lui fata de Mariana era menita sa scada moralul ei si energia negativa sa se abata asupra intregii ei echipe si in final Faimosii sa iasa invingatori.
“Intr-adevar, avea o voce care ma acoperea si am zis s-o las pe nebuna sa tipe mai tare, dupa care lasa glasul jos si incep ei atacul! Era un joc important, jucam pentru casa! Vazand punctul slab al Marianei am zis s-o atac putin sa vad daca merge! Exact asta a functionat! Sa-i spui ca nu aduce puncte, ca nu e o luptatoare, ca e vai de capul ei, ca nu stie sa joace! Din momentul ala energia negativa se va duce spre echipa ei si am castigat casa!”, a spus Giani Kirita.
Pe de alta parte, Mariana Nenu a marturisit ca a fost extrem de deranjata de comportamentul “Faimosului” si cu greu a reusit sa il ierte si sa uite toate jignirile primite din partea lui.
“Eu sunt o luptatoare si pot spune ca acolo si datorita conditiilor si a lipsei de mancare si fiind genul de om mai sensibil, pentru ca eu chiar puneam trup si suflet si de asta ma certam cu el, pentru ca eu ma stiam pe mine cat sunt de puternica si ma ofticam cand spunea! Eu aveam curaj sa ma bat cu Giani si pe traseu!”, a spus Mariana.
Dupa ce au vorbit deschis despre tot ceea ce a dus la tensiuni intre ei in timpul concursului, Mariana si Giani au decis sa stearga toate jignirile cu buretele si sa ingroape securea razboiului. Cei doi fosti adversari s-au si fotografiat impreuna la finalul emisiunii, iar Mariana nu a ezitat sa le impartaseasca si fanilor ei despre marea impacare. Aceasta a publicat o imagine in care apare langa Giani Kirita, insotita de cateva cuvinte: “Si s-au impacat cu certurile de la Exatlon, eu cu Giani Kirita! Asa sunt sportivii, pe traseu dusmani si in afara amici! Un om deosebit, cu un caracter frumos!”.

Citeste mai multe despre: