Gimnasta Diana Bulimar – Esenta tare in sticluta mica, de la Exatlon

Gimnasta Diana Bulimar – Esenta tare in sticluta mica, de la Exatlon

Migniona (1,58 m), bine legata si cu ochi scaparatori, Diana Bulimar este gimnasta mutipla campioana europeana si medalitata cu bronz la Olimpiada de la Londra (2012) care a raspuns „Da!” provocarii de a participa la „Exatlon”, alaturi de alti mari sportivi, precum Andrei Stoica- multiplu campion mondial la kickboxing, categoria light heavyweight, Ion Oncescu – luptator profesionist de skandenberg, multimplu campion mondial si european, sau Catalin Cazacu – campion de motociclism viteza.

Diana e pregatita sa faca fata incercarilor si crede ca aparenta ei fragilitate va fi, de fapt, principalul ei aliat.

Poate suna ciudat, dar cred ca ma face speciala inaltimea mea, sunt mica si din aceasta cauza cred ca lumea ma subestimeaza un pic. Si e foarte amuzant pentru ca atunci cand intalnesc anumiti oameni  pentru prima data nu prea vorbesc cu ei, sunt mai rezervata. Si intotdeana au surprize cu mine dupa. Cred ca ma va ajuta de aceasta data inaltimea mea”, spune Diana.

De ce ii este teama? De faptul ca, dat fiind regimul alimentar destul de strict din timpul competitiei, nu va putea manca oricand si orice. „Cu mancarea va fi o problema, pentru ca daca nu ma hranesc cum si cand simt nevoia devin foarte nervoasa!”, declara gimnasta.  

Diana Bulimar a fost selectata inca de la gradinita pentru domeniul sportiv, avea doar patru ani, a practicat gimnastica, dansuri si inot a ales, in final, gimnastica. In 20017, La 12 ani,  pleca din casa parinteasca pentru a-si urma visul intrand in lotul olimpic. Diana a participat de-a lungul timpului la o serie de competitii importante de gimanstica, cu lotul echipei nationale, si a obtinut multe premii atat la individual, cat si in echipa. In 2014, la Camionatele Europene de Gimnastica de la Sofia, urca pe podium, alaturi de echipa Romaniei, pentru a primi medalia de aur.

Incepand din 7 ianuarie 2018, telespectatorii o vor admira evoluand in competitia „Exatlon”, reality-ul care va revolutiona acest format in Romania, prin veridicitate, competitie suta la suta. Telespectatorii vor putea urmari aproape in timp real ceea ce se intampla cu concurentii in Republica Dominicana. Reamintim ca 20 de concurenti, dintre care 10 sunt vedete, vor intra intr-o confruntare unica, cu probe dificile, menite sa le testeze acestora pregatirea fizica si psihica. Va exista un singur invingator in final, care va intra in posesia premiului cel mare – 100.000 de Euro.   

 

Citeste mai multe despre: