Ilinca Vandici este fana infocata a Exatlon-ului. Vezi de ce nu vrea sa ne spuna nici in ruptul capului cu cine tine VIDEO

Ilinca Vandici este fana infocata a Exatlon-ului. Vezi de ce nu vrea sa ne spuna nici in ruptul capului cu cine tine VIDEO

Amfitrioana fashion show-ului “Bravo, ai stil!” nu rateaza nicio editie Exatlon.

Exatlon-ul este competitia fenomen care a cucerit Romania. Show-ul in care “faimosii” si “razboinicii” si-au testat limitele se apropie de final, iar tensiunea este din ce in ce mai mare. Si nu numai in Republica Dominicana, ci si in tara, unde fanii emisiunii asteapta cu sufletul la gura marele deznodamant.

O telespectatoare infocata a Exatlon-ului este frumoasa Ilinca Vandici, una dintre cele mai indragite prezentatoare tv si totodata o mamica dedicata si foarte ocupata.

Ei bine, in toata valtoarea programului ei incarcat, protagonista noastra gaseste ragaz sa urmareasca aventurile captivante din Dominicana. 

Ilinca ne-a marturisit ca ii admira pe toti participantii insa a preferat sa pastreze misterul cand a fost intrebata care este concurentul ei favorit.

“Sunt fana Exatlon! Nu pot sa spun cu cine tin, ca o sa sara toata lumea in capul meu. Tin cu sportivii in general, pentru ca iubesc sportul, sunt un om care traieste prin asta. Orice performanta ma incanta si rezonez cu ea. Il apreciez pe fiecare in parte pentru personalitate si caracter, dar si pentru energia extrem de mare cu care debuteaza in fiecare joc. Este o incarcatura mare acolo si atat de multa munca incat nu oricui i-ar fi facil sa poata face lucrurile acelea”, a declarat Ilinca Vandici.

Citeste mai multe despre: