In jocul Arenei “Exatlon” de aseara, Razboinicii i-au infrant pe Faimosi cu un scor urias!

In jocul Arenei “Exatlon” de aseara, Razboinicii i-au infrant pe Faimosi cu un scor urias!

De o infrangere usturatoare au avut parte aseara cei patru Faimosi de la adversarii lor, dupa ce acestia au fost infranti in joc, in lupta pentru casa, cu scorul de 10 la 1.

Singurul punct adjudecat de Faimosi a fost castigat cu greu de catre Larisa, inferioritatea si diferenta uriasa in ceea ce priveste scorul de aseara intre cele doua Echipe rivale au starnit tensiuni, frustrari si reactii nervoase in tabara Faimosilor.

 Exatlon Romania

Discurile si jocul de Frisbee de la finalul cursei le-a dat bataie de cap celor patru concurenti de la Faimosi care isi doreau cu nerabadare sa castige casa. Norocul nu a fost de partea lor intrucat Razboinicii si-au aparat dreptul de a ramane in casa, iar Faimosii s-au reintors la cotet.
Aseara s-a incheiat sesiunea de votare care a durat cinci zile, cea in care fanii si-au putut sustine si au putut fi alaturi de concurentul lor favorit din competitia “Exatlon”. In Arena, fiecare dintre cei opt atleti s-a confesat in fata telespectatorirlor si si-a justificat iesirile necontrolate din timpul jocului.

 Exatlon Romania

“Astazi m-am enervat foarte tare, apoi ma gandeam daca sa imi para rau. Si mi-am zis ca mai bine nu, deoarece sa fii nervos este ceva natural,  nervii au rostul lor. Poti sa ii stapanesti, dar traim niste vremuri in care am ajuns sa ne fie rusine de pornirile naturale. Pana la urma, suntem oameni si nu trebuie sa fim perfecti si pe drumul acela catre cea mai buna varianta a noastra”, a spus aseara Vladimir Draghia.

 Exatlon Romania
“Sunt atat de suparat incat nici nu poate sa imi para rau ca am pierdut. Mi se pare ca nici nu a inceput jocul”, spunea aseara Catalin Cazacu, dupa infrangerea dureroasa.

Citeste mai multe despre: