Intreaga Romanie a fost cu ochii aseară pe concurentii de la “Exatlon”. Statia s-a clasat pe primul loc

Intreaga Romanie a fost cu ochii aseară pe concurentii de la “Exatlon”. Statia s-a clasat pe primul loc

Cea mai acerba competitie sportiva televizata din tara a fost urmarita de peste doua milioane de fani.

Duminica, 21 ianuarie, Romania a fost alaturi de concurentii de la “Exatlon”, show-ul difuzat la Kanal D care a cucerit inimile a milioane de romani. Competitia sportiva televizata difuzata aseara, duelul intre cele doua Echipe a pozitionat Kanal D pe primul loc, atat la nivelul intregii tari, cat si in randul populatiei de la orase.

Lider incontestabil de audienta pe cele doua segmente de public amintite mai sus, editia de aseara a reality-ului “Exatlon” a fost urmarita in medie, in fiecare minut al difuzarii, de peste un milion si jumatate (1.690.000) de fani. Pe targetul Comercial, Kanal D s-a clasat pe locul doi, la mica distanta de lider si detasat de postul ce a ocupat a treia pozitie in clasamentul televiziunilor din Romania.

Aseara, in intervalul 20:30 – 23:00, Kanal D a inregistrat 9,5% rating si 18,7% cota de piata, pe targetul National, 8,1% rating si 15,9% cota de piata, pe targetul All Urban, si 7,6% rating si 17,2% cota de piata, pe targetul Comercial.

Minutul de maxima audienta inregistrat aseara la 20:56, in momentul in care s-a strigat fluier de start, inaintea confruntarii celor doua tabere,  pentru miza cea mare, a adunat in fata micilor ecrane peste doua milioane (2.023.000) de telespectatori.

Competitia “Exatlon” continua si astazi, de la ora 20:00, la Kanal D, cand Romania va afla cine sunt cei trei nominalizati pentru eliminarea din concurs.

Citeste mai multe despre: