Ion Oncescu, descris de Claudia Pavel! “Ion dispare in fiecare noapte!” Cum se comporta de fapt concurentul din echipa “Faimosilor”, in tabara “Exatlon”!

Ion Oncescu, descris de Claudia Pavel! “Ion dispare in fiecare noapte!” Cum se comporta de fapt concurentul din echipa “Faimosilor”, in tabara “Exatlon”!

Claudia Pavel a dezvaluit totul despre fostul ei coleg, Ion Oncescu.

Claudia Pavel a facut cateva dezvaluiri de senzatie despre fostul ei coleg, Ion Oncescu, despre care a povestit ca nu este chiar asa de ciudat, precum a fost etichetat pana acum. Artista a marturisit ca tine foarte mult la Ion Oncescu, asa cum i-a indragit de altfel pe toti colegii sai si ca a ajuns sa ii cunoasca pe fiecare in parte in cele cinci saptamani petrecute impreuna in Republica Dominicana.

“Intr-adevar, Ion este cel mai special om din echipa! Este doar diferit, nu face nimic gresit! Cred ca nu s-a integrat in grup, nu este cel mai sociabil om, dar mie imi este foarte drag, pentru ca am trecut prin toate lucrurile astea impreuna, am stat cinci saptamani alaturi de acest om, am dormit langa el, am mancat impreuna, am trait clipe grele si bune si sunt atasata la mondul cel mai sincer de el! In momentul in care eu l-am nominalizat eu am suferit!”, a spus Claudia Pavel.

“El dispare in fiecare noapte, exista un cameraman special pentru el, pentru ca el dispare si trebuie urmarit peste tot! Nu stie nimeni unde se duce Ion, este si foarte secretos, nu spune unde se duce! Are niste hobby-uri speciale! Ii plac topoarele foarte mult, aduce si puncte echipei!”, a adaugat Claudia.

Citeste mai multe despre: