Ionut Rusu de la Exatlon, dovada suprema de ambitie, forta si echilibru! Iata ce reactie a avut sotia sa, Nela dupa ultima proba in care razboinicul si-a castigat cu indarjire imunitatea!

Ionut Rusu de la Exatlon, dovada suprema de ambitie, forta si echilibru! Iata ce reactie a avut sotia sa, Nela dupa ultima proba in care razboinicul si-a castigat cu indarjire imunitatea!

Ionut Rusu este membru de baza in echipa Razboinicilor de la Exatlon.

Ionut Rusu si-a demonstrat de nenumarate ori calitatile fizice castigand multe jocuri si, desi a avut parte de momente grele, a reusit intotdeauna sa ramana pozitiv, ridicand moralul echipei sale.


In viata de zi cu zi Ionut este de profesie luptator MMA la un club de arte martiale din Galati. Este pasionat de sportul pe care il practica si merge des la competitii pentru a-si sustine favoritii.

Ionut este implinit si pe plan personal. Acesta este casatorit cu Nela, o tanara frumoasa si la fel de curajoasa ca si el, care ii duce enorm dorul de cand a plecat in Republica Dominicana.

Pe parcursul show-ului Exatlon concurentii nu au acces la telefoanele mobile sau la internet. Astfel, contul lui Ionut a fost preluat chiar de catre sotia lui, care il sustine in fiecare zi, avand incredere ca el este cel care va castiga competitia.

Saptamana aceasta, in cadrul jocului pentru castigarea imunitatii individuale, Ionut Rusu a dovedit calitatile unui adevarat razboinic, deoarece a rezistat cu indarjire pana la finalul probei, reusind sa iasa invingator. La mii de kilometri distanta, Nela, sotia sa, a trait cele mai intense emotii dar i-a transmis in acelasi timp multa putere se pare partenerului ei. Aceasta a publicat pe contul ei de socializare o imagine cu Ionut, insotita de un scurt mesaj emotionant.

“Un om nu-si poate planifica fericirea. El isi poate concepe o existenta echilibrata. Poate lupta si trebuie sa lupte pentru acest echilibru! #ExatlonRomania #Razboinicii“, a scris Nela.

 

 

Citeste mai multe despre: