Iulian Pitea, vrajit de o concurenta de la Exatlon Mexic! Uite cum arata fata care i-a atras atentia toata seara

Iulian Pitea, vrajit de o concurenta de la Exatlon Mexic! Uite cum arata fata care i-a atras atentia toata seara

Situatie fara precedent la Exatlon! Iulian Pitea a fost vrajit de o concurenta de la Exatlon Mexico! Aceasta a recunoscut faptul ca Ana i-a atras atentia intr-un mod mai deosebit, in seara in acre cele doua echipe au iesit la restaurant impreuna.

”Domnisoara blonda de la Mexico, toata seara, Betty cum statea langa mine imi tot spunea, ca ce frumos se uita la mine si ce frumos imi zambeste si ce frumos ma urmareste, si asa mai departe…”, spunea Iulian Pitea la testimoniale.

”N-am ce sa zic de fetele lor, singura fata care mi-a atras atentia este Ana”, a spus Razboinicul in timp ce se afla la masa cu ambele echipe, referitor la frumoasa Ana Gonzalez.

Echipa Mexicului nu a fost completa, aceasta a fost formata doar din Faimosi. Razboinicii de la Exatalon Mexic a trait o experienta nefericita, un incidenta aviatic. Patru Razboinici au tras o speriatura grava, avionul lor fiind la un pas de o tragedie. Din fericire, atat Razboinicii cat si echipa de productie sunt in siguranta, dar s-a decis ca acestia sa nu joace in meciul international de astazi, pentru a-si reveni din soc.

Romania Mexic Exatlon: Echipa Romaniei a castigat o cina copioasa la restaurant, unde Giani Kirita i-a invitat si pe din echipa Exatlon Mexic alaturi de ei.

 

Vezi cum arata Faimoasa care i-a atras atentia lui Iulian in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: