Jon Snow de Romania, un adevarat campion la “Exatlon”!

Jon Snow de Romania, un adevarat campion la “Exatlon”!

Carismatic, mai ales datorita zambetului care il insoteste in orice situatie, fie ea si conflictuala, Alex, din echipa Razboinicilor de la ”Exatlon” seamana izbitor cu un personaj de poveste.

A zice ca insusi Jon Snow din “Urzeala Tronurilor” a ajuns pana in Republica Dominicana sa lupte pe traseele dificile pentru marele premiu. Asemanarea cu celebrul personaj este izbitoare.

Chiar daca a inceput competitia cu un conflict puternic cu Giani Kirita, Alex s-a dovedit, in timp, un concurent foarte echilibrat si stapan pe el, remarcandu-se prin tenacitate, curaj si performantele obtinute de-a lungul competitiei.

Mai mult, Alex este un adevarat sustinator pentru coechipierii sai, in momentele critice reusind sa-i motiveze pe acestia nu numai prin vorbe, dar si prin propriul exemplu.

“Sunt foarte pregatit pentru competitie, vreau sa castig puncte pentru echipa mea … sunt motivat! Ma bazez pe fiecare membru al echipei, fiecare dintre noi reprezentam un element important din acest sistem puternic si ne vom concentra foarte bine (…) ca sa fim din ce in ce mai buni!”, spune Alexandru Nedelcu.
 
Alex este dansator profesionist, instructor de dans sportiv si impatimit de tot ceea ce inseamna sport, aceasta pasiune ajutandu-l enorm in competitie.

Cu siguranta, mai are multe de spus si de demonstrat la “Exatlon”, reality-ul revolutionar, ce poate fi urmarit de sambata pana miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste mai multe despre: