Kanal D, lider incontestabil de audienta in Prime Time! Peste doua milioane si jumatate de romani au urmarit editia de aseara a reality-ului “Exatlon”

Kanal D, lider incontestabil de audienta in Prime Time! Peste doua milioane si jumatate de romani au urmarit editia de aseara  a reality-ului “Exatlon”

Kanal D isi mentine pozitia de lider de piata in Prime Time, cu “Exatlon”.

Editia difuzata aseara, cea in care cele doua echipe s-au luptat pentru imunitate, a tinut in fata micilor ecrane, in fiecare minut al difuzarii pe parcursul celor aproape trei ore de emisie, peste doua milioane (2.006.000) de fani.

Kanal D a fost lider absolut de audienta, pe toate targeturile de public monitorizate, statia inregistrand aseara, in intervalul orar 20:06 – 22:57, 11,2 puncte de rating si 22,3% cota de piata, pe targetul National, si 10,0 puncte de rating si 22,7% cota de piata, pe targetul Comercial. Si in randul publicului de la orase Kanal D s-a clasat pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, cu 9,3% rating si 18,1% cota de piata, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Peste doua milioane si jumatate (2.693.000) de romani au urmarit aseara “Exatlon”, in momentul in care Vladimir Draghia a fost invins de Ionut, de la Razboinici, la 20:54, acesta fiind punctul de maxima audienta.


 
Source: Kantar Media Romania                   
Date: 13.03.2018              
   

Citeste mai multe despre: