Kanal D, pe prima pozitie in top aseara, cu “Exatlon”! Prima Gala “Bravo, ai stil! All Stars” a fost si ea prima optiune a telespectatorilor, plasand Kanal D pe primul loc, pe toate targeturile monitorizate!

Kanal D, pe prima pozitie in top aseara, cu “Exatlon”! Prima Gala “Bravo, ai stil! All Stars” a fost si ea prima optiune a telespectatorilor, plasand Kanal D pe primul loc, pe toate targeturile monitorizate!

Spectacol total aseara la “Exatlon”! Batalia dintre Razboinici si Faimosi a plasat Kanal D pe primul loc in audiente, cu 9,4% Rating si 20,1% Share la nivelul publicului din intreaga tara, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Minutul de aur, inregistrat la 22:26, a strans in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste doua milioane de telespectatori (2.007.000).

Cu 7,2% Rating si 18,9% Share, Kanal D s-a situat pe locul doi, la nivelul publicului Comercial, si tot pe pozitia secunda, pe All Urban, cu 7,8% Rating si 17,0% cota de piata.  
Revenire spectaculoasa a Razboinicilor aseara, la “Exatlon”, dupa ratarile succesive de saptamana trecuta. Cu cativa membri ai echipei accidentati, dar dornici sa intoarca soarta in favoarea lor, acestia au facut un spectacol adevarat pe traseul extrem de dificil din prima proba si au castigat portiile de lasagna atat de necesare. Stefan a deschis seria punctelor acumulate de Razboinici cu o evolutie incredibila, avandu-l ca rival pe Vladimir. Dupa ce a simtit gustul acestei prime victorii, echipa Razboinicilor s-a mobilizat si a gasit resursele necesare pentru a castiga.

Al doilea joc, simplu la o prima vedere (concurentii, legati la ochi, alergau pana la un panou pe care potriveau cifrele lipsa), le-a adus Faimosilor victoria si portiile de rulouri cu carne tocata. In acelasi timp, a descretit fruntile concurentilor prin modul in care unii dintre participanti alegeau sa alerge pana la panou si inapoi, intre sforile care demarcau traseul. Detasat in acest caz, s-a facut remarcat Ion Oncescu, sportivul oferind momentul serii prin modul neconventional cu care a abordat proba.

In aceasta seara, de la ora 20:00, urmeaza o noua confruntare teribila intre Razboinici si Faimosi, iar de data aceasta miza este maxima: Casa. Va reusi echipa Razboinicilor sa continue seria victoriilor si sa se mute din baraca? Se vor replia Faimosii astfel incat sa se bucure in continuare de confortul casei? Ramane de vazut, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Experienta spectacolului Kanal D a continuat aseara cu prima Gala a show-ului “Bravo, ai stil! Al Stars”. Noaptea incendiara, in care tema lansata celor 11 concurente a fost Salsa Party, a plasat Kanal D pe primul lor, pe toate targeturile analizate, in intervalul 23:30 – 25:30.

Pe Comercial, Kanal D a fost lider de audienta cu 3,5% Rating si 16,9% cota de piata. Si-a pastrat pozitia pe primul loc pe National, cu 3,8% Rating si 16,5% cota de piata, iar pe All Urban, cu 3,0% Rating si 13,5% Share. Minutul de aur, inregistrat la 23:32, a strans in fata micilor ecrane aproape un milion de telespectatori (965.0000).


 

Citeste mai multe despre: