Mama lui Catalin Cazacu, primul 8 martie fara cadou de la fiul ei! “Imi lipseste, mi-e dor de el” – Ce surprize inedite i-a facut in trecut concurentul de la Exatlon

Mama lui Catalin Cazacu, primul 8 martie fara cadou de la fiul ei! “Imi lipseste, mi-e dor de el” – Ce surprize inedite i-a facut in trecut concurentul de la Exatlon

Anul acesta este primul 8 martie in care mama lui Catalin Cazacu nu este felicitata si rasfatata de fiul ei.

E primul an cand de “Ziua Femeii”, Melania Cazacu nu va avea niciun cadou de la sportivul care se afla in Republica Dominica de doua luni, la Exatlon, si nu poate lua legatura cu cea care i-a dat viata.

Mama lui Catalin Cazacu, concurentul Exatlon, nu e atat de fericita azi, de 8 martie! Femeia era obisnuita ca fiul ei sa o surprinda, sa o felicite si sa-i faca declaratii de dragoste. E primul 8 martie pentru mama lui Catalin Cazacu, fara cadou de la fiul ei!


 
“Azi e Ziua Mamei, e o zi speciala pentru toate femeile. Pentru mine nu e atat de fericita ca cele de pana acum pentru ca e primul an in care nu am vorbit cu fiul meu, nu m-a felicitat. Imi lipseste mult, mi-e foarte dor de el. Ce sa fac… e la Exatlon. Sunt sigura ca si el ar fi vrut sa ma auda… Sunt sigura ca se gandeste la mine. El e foarte atent, a fost atent cu mine mereu. E si priceput in alegerea cadourilor. Am primit multe lucruri frumoase de la el, de-a lungul anilor. Cizme, incaltaminte sport, bijuterii si multe flori. Am insa acasa un certificat pentru cea mai buna mama. E pus la loc de cinste. Si in copilarie ma surprindea placut. Imi amintesc intr-un an, cand era in clasa a II-a sau a III-a, la serbarea de 8 martie… aveam un serviciu destul de solicitant si am intarziat 5 minute la scoala. Si el a vazut ca nu sunt si serbarea a inceput, s-a furisat si a plecat de la scoala. S-a creat panica, nebunie, profesoara se temea sa nu fi fost rapit… L-am gasit acasa. Mi-a zis: “Mama, daca tu nu ai venit, eu ce sa fac singur acolo, am venit acasa””, ne-a declarat Melania Cazacu, emotionata.


 
Mama lui Catalin Cazacu a avut primul 8 martie fara cadou de la fiul ei, insa nu asta o roade cel mai tare, ci dorul de el.

 

Citeste mai multe despre: