Marea impacare de la Exatlon! Nimeni nu s-ar fi asteptat ca, dupa tot ce s-a intamplat, Ionut Jaguarul si ea sa revina la sentimente mai bune!

Marea impacare de la Exatlon! Nimeni nu s-ar fi asteptat ca, dupa tot ce s-a intamplat, Ionut Jaguarul si ea sa revina la sentimente mai bune!

In urma cu cateva zile, “razboinicul” si “faimoasa” Geanina au trecut peste animozitatile din Republica Dominicana

Surpriza uriasa la Exatlon! Doi dintre fostii concurenti din primul sezon al show-ului de supravietuire au fumat, in sfarsit, din pipa pacii, dupa ce in Republica Dominicana s-au certat la cutite!

Ionut Jaguarul s-a impacat cu “faimoasa” Geanina! “Cei doi s-au vazut la o petrecere”

Ionut Jaguarul, unul dintre cei mai indragiti “razboinici”, si carismatica “faimoasa” Geanina s-au certat, fara menajamente, in concurs, si nimeni nu se mai gandea ca ei vor mai ajunge vreodata la sentimente mai bune! Dimpotriva, de la intoarcerea din emisiune, nici macar nu s-au salutat, in ciuda declaratiilor in care spuneau ca nu mai au nimic de impartit unul cu celalalt!

Totul pana saptamana trecuta, atunci cand, spre marea uimire a apropiatilor, Ionut Jaguarul s-a impacat cu “faimoasa” Geanina! “Cei doi s-au vazut la o petrecere, si-au vorbit si s-au inteles de minune, semn ca animozitatile au fost lasate in trecut”, au dezvaluit persoane de la fata locului! Mai mult, tanara a spus ca nu are nimic cu “razbonicul”, in timp ce acesta a fost la fel de amabil in declaratii fata de fosta componenta a echipei “rosii”! (sursa: wowbiz.ro)

Citeste mai multe despre: