Mariana de la Exatlon, schimbare uluitoare de look! “De mult imi doream, dar nu indrazneam!” Cum arata acum celebra “razboinica”!

Mariana de la Exatlon, schimbare uluitoare de look! “De mult imi doream, dar nu indrazneam!” Cum arata acum celebra “razboinica”!

Mariana de la Exatlon a facut parte din echipa Razboinicilor si a avut o evolutie spectaculoasa in cadrul competitiei.

Mariana de la Exatlon a fost botezata „Masina de alergat” dupa ce a castigat cursa „24 ore di Torino”. Ea s-a impus in concursul feminin  si a terminat pe locul 2 la general. „M-am simtit perfect. Am facut pauze mici de masaj si dus. Totul a mers bine”, a dezvaluit Mariana Nenu pentru aimx.ro. „Mariana Nenu, „The Running Machine”. Asa a fost „botezata” alergatoarea romanca dupa ce s-a impus in concursul feminin „24 ore di Torino”, a mai scris site-ul respectiv.
A participat apoi la o alta competitie extrem de dificila, Ultrabalaton, de 221 de kilometri, in Ungaria, care i-a ridicat ceva probleme pe teren, dar pe care Mariana a reusit sa-l duca la bun sfarsit si sa ocupe locul patru.

De curand, fosta Razboinica a decis sa dedice timp si propriei sale persoane si a recurs la o schimbare de look la care visa mai demult, dar la care nu a indraznit sa o adopte pana acum.

Atleta a afisat ieri un look de invidiat. Mariana a apelat la un hair stylist profesionist si a adoptat o noua tunsoarea si chiar o noua culoare a parului si arata mai bine ca niciodata.
“New look, new Style! De mult imi doream sa-mi schimb look-ul, dar nu indrazneam!”, a ascris Mariana pe contul ei de socializare.

Citeste mai multe despre: