Mariana in lacrimi la Exatlon! Razboinica a facut dezvaluiri emotionante despre viata grea pe care a avut-o: a crescut la orfelinat si a avut parte de multe neajunsuri

Mariana in lacrimi la Exatlon! Razboinica a facut dezvaluiri emotionante despre viata grea pe care a avut-o: a crescut la orfelinat si a avut parte de multe neajunsuri

In editia “Exatlon” de ieri seara Mariana a dezvaluit o serie de lucruri emotionante despre viata ei.

Camerele de luat vederi au surprins o discutie pe plaja intre ea si Alina. Mariana si-a deschis sufletul in fata colegei de echipa si i-a marturisit ca a crescut la orfelinat din cauza situatiei dificile din familie.

“Am avut o copilarie foarte grea, chinuita, am crescut la orfelinat. Am facut gimnastica acolo, de la trei la noua ani, dup-aia m-a luat mama la Videle in Teleorman si acolo am facut scoala generala, dar nu am mai continuat cu gimnastica.

“M-a dat la orfelinat din cauza situatiei din familie, ca una din surori i-a zis bunicii sa ma dea pe mine la orfelinat ca mama sa ii creasca pe copiii surorii ei. Iti dai seama ca a fost dureros pentru ea, acum na.. nu o condamn. E mama mea, Dumnezeu sa o odihneasca! Eu o iubesc ca pe ochii din cap si o simt aproape”, a spus Mariana.

Cu lacrimi in ochi, Mariana i-a dezvaluit Alinei ca a avut o viata foarte grea si ca foarte multa lume a vrut sa ii faca rau.

“Mie nu imi place sa condamn. Imi spuneau prietenele de la Videle: “Pai la ce ti-a facut maica-ta, eu nu o iertam! Eu nu sunt genul ala de om! Eu sunt genul ala de om care iarta pe toata lumea. Si credema ca in viata asta foarte multa lume mi-a facut rau… Am suferit enorm de mult, enorm de mult! Si totusi la cat de mult am suferit, eu am iertat. Am iertat, nu stiu, pentru ca asa m-a facut Dumnezeu. Asa am invatat de la orfelinat, am impartit orice. Si poate ca, de multe ori, multa lume zice: “Bai, tu esti prea darnica si dai tot”. Lasa, ma, sa aibe si ala. Si sa stii ca de cate ori am daruit, Dumnezeu mi-a intors pe partea cealalta de nenumarate ori. “

Mariana a dezvaluit si motivul pentru care a decis sa participe la Exatlon.

“Am plans pentru ca mi-am adus aminte de foarte multa lume care mi-a facut rau si, cu toate astea, pot spune ca am iertat. Am suferit enorm de mult, si cu serviciul m-am chinuit si cu chirie si nu mai vreau. De-aia am venit aici, ca sa ma lupt, sa castig Exatlon-ul, sa-mi iau casa”.

Citeste mai multe despre: