Mariana si Anca, fostele razboinice de la Exatlon, au facut dezvaluiri inedite despre asa-zisa idila infiripata intre Alina si Stefan! “Alina il alearga pe Stefan inca de la inceput!”

Mariana si Anca, fostele razboinice de la Exatlon, au facut dezvaluiri inedite despre asa-zisa idila infiripata intre Alina si Stefan! “Alina il alearga pe Stefan inca de la inceput!”

Mariana si Anca au lamurit totul despre posibila idila infiripata intre Alina si Stefan.

Subiectul noptii petrecute de Alina si Stefan in aceeasi camera, singuri, a fost intors pe toate partile de catre razboinici in editia de duminica a emisiunii Exatlon.
Desi Razboinicii au facut glume pe seama celor doi colegi, iar Ionut chiar a subliniat ideea ca cei doi sunt din ce in ce mai apropiati si petrec mai mult timp impreuna dupa eliminarea Marianei, Alina si Stefan au  tinut sa precizeze clar ca au dormit acolo fara sa stie unul de celalalt, in colturi opuse ale camerei si abia dimineata au realizat ca s-au aflat in aceeasi incapere.

In plus, imagnile realizate de camerele cu vedere nocturna confirma aceasta teorie. Pe inregistrari se vede clar cum cei doi intra separat in camera intunecata si se aseaza in paturi aflate in colturi opuse ale camerei.

Desi totul pare sa infirme ipoteza unei idile infiripate intre Alina si Stefan, Anca si Mariana au facut cateva dezvaluiri neasteptate despre fostii lor colegi care au ridicat din nou semne de intrebare.

“Alina il alearga pe Stefan inca de la inceput! Un coleg mi-a spus ca Stefan nu stie cum sa faca sa scape de Alina! Stefan nu o place! Alinei i-ar placea ei ceva, dar Stefan are alte standarde, nu cred ca s-ar umili atat de tare incat sa iasa cu Alina! Ea ar vrea dar nu prea iese! Mi-a zis Alina ca ii place si de Cazacu!”, a spus Anca.

Pe de alta parte, mama Alinei a tinut sa precizeze ca fiica ei este o femeie matura, care stie sa aleaga persoanele potrivite. Aceasta a declarat ca nu crede ca exista ceva intre ce doi mai mult decat o simpla prietenie.

Citeste mai multe despre: