Motivul pentru care Diana Belbita s-a ingrasat la Exatlon! Mariana a dezvaluit secretul concurentei

Motivul pentru care Diana Belbita s-a ingrasat la Exatlon! Mariana a dezvaluit secretul concurentei

In Republica Dominicana, “printesa razboinica” de la Exatlon pare ca a luat cateva kilograme de cand se afla in competitie.

Probele grele de la Exatlon si lipsa hranei au avut efecte mari asupra concurentilor de la Exatlon. Fie ca vorbim  despre “Faimosi”, fie ca vorbim despre “Razboinici”, toti au dat jos kilograme serioase in aceasta perioada.

In mod surprinzator insa, una dintre concurente, este vorba despre Diana Belbita, a atras atentia telespectatorilor cu formele ei ce par mai rubensiene decat in trecut! Care sa fie cauza, in conditiile in care, ea nu primeste mai multa mancare decat ceilalti colegi si nici nu duce vreo viata de regina in…”cotet”?
Misterul kilogramelor “printesei razboinice” a fost risipit chiar de o fosta concurenta la competitia din Republica Dominicana. Intoarsa in tara, Mariana a explicat de ce a ajuns frumoasa luptatoare intr-o asemenea situatie.

“Belbi are un alt metabolism, in plus, este diferita de fetele de la Exatlon! Ea nu s-a ingrasat din cauza mancarii, nici pomeneala, ci a ajuns sa aiba corpul asta pentru ca doarme foarte mult! Se odihneste bine si asta ii prieste”, a spus Mariana, fosta concurenta de la Exatlon.

Citeste mai multe despre: