Pe viaţă şi pe moarte! Cătălin Cazacu, unul dintre “gladiatorii” EXATLON: “În meseria mea sunt pregătit să mor!”

Pe viaţă şi pe moarte! Cătălin Cazacu, unul dintre “gladiatorii” EXATLON: “În meseria mea sunt pregătit să mor!”

Catalin Cazacu, campionul de motociclism viteza, este una dintre vedetele care intregesc echipa vedetelor de la „Exatlon”, show care va debuta pe 7 ianuarie, la Kanal D.

Filmat in indepartata Republica Dominicana, acest reality revolutionar, suta la suta autentic, le va pune la incercare slabiciunile celor 20 de concurenti, totul pentru marele premiu de 100.000 de Euro.

Catalin Cazacu a dezvaluit care este principalul atuu pe care il are, in detrimentul contracandidatilor sai, si totodata, ce il face sa se simta ca se afla cu un pas inaintea celorlalti rivali de la „Exatlon”.

„Eu plec cu un avantaj pe care cred ca nu il are nimeni, faptul ca in meseria mea sunt pregatit sa mor. In viata mea de zi cu zi sunt pregatit sa fac sacrificiul suprem”, a spus Catalin Cazacu.

Din 7 ianuarie, nu pierde „Exatlon”, un reality show care va putea fi urmarit aproape in timp real. 20 de concurenti, dintre care zece sunt personalitati publice, vor intra intr-o confruntare unica, ce presupune probe de foc, menite sa le testeze acestora pregatirea fizica, viteza de reactie si puterea psihica. 

Citeste mai multe despre: