Prima reactie a Alinei dupa ce a aflat ca a fost eliminata de la EXATLON

Prima reactie a Alinei dupa ce a aflat ca a fost eliminata de la EXATLON

Razboinicii au mai pierdut un membru dupa ce aseara Alina a fost eliminata de la EXATLON.

Aceasta a primit cele mai putine voturi de sustinere din partea fanilor, astfel ca in concurs au ramas Stefan si Roxana, pentru care urmeaza o saptamana de foc.

Alina a primit verdictul cu zambetul pe buze si a marturisit ca se astepta la acest deznodamant. Iata care a fost prima ei reactie:

“De cate ori participam, aveam un concurs, visam ca am mancat ciocolata si ma trezeam transpirata, speriata, plangeam ca o sa pierd concursul. Apoi visam ca cineva a castigat locul 1, dar eu nu am vazut-o in costumul de concurs, era acoperita. Si incercam sa ii rup hainele, sa ii zic ca nu este mai buna decat mine. Am castigat de fiecare data, desi in vis era contrariul.

“Aseara am visat ca eram acasa cu mama si cu fratele meu si i-am spus lui Calin, asa il cheama pe fratele meu, ca vreau sa mananc ceva dulce si el mi-a spus ca este tarziu si ca este inchis peste tot. Dar i-am spus ca nu, sa mergem sa mancam o inghetata. Si in momentul in care am vrut sa mananc m-am trezit din vis. Dar de data asta nu mai eram transpirata, nu mai imi parea rau, nu mai plangeam ca o sa pierd concursul. M-am trezit si am zis “Eram acasa! Si daca astazi plec, o sa mananc inghetata!”.

La final Alina a tinut sa le transmita un mesaj colegilor ei de echipa care au ramas in concurs:

“Indiferent ca va mai ramane unul, doi sau trei Razboinici in echipa mea, vreau sa lupte ca si cum ar fi zece intr-unul! Vreau sa fie mai puternici ca niciodata si m-as mai certa putin cu ei, dar nu mai pot!”.

Iata intreg momentul:

Citeste mai multe despre: