Primele declaratii ale Ancai Surdu dupa ce a revenit in tara! A dezvaluit din ce cauza a fost nevoita sa renunte la EXATLON

Primele declaratii ale Ancai Surdu dupa ce a revenit in tara! A dezvaluit din ce cauza a fost nevoita sa renunte la EXATLON

Cu ochii in lacrimi la revederea cu cei dragi, Anca Surdu, dubla campioana modiala si europeana la gimnastica aerobica, s-a intors in tara dupa ce a fost nevoita sa renunte la competitia “Exatlon” din cauza unor probleme medicale.

“Imi este foarte greu, o parte din mine inca este acolo, cu echipa <Faimosilor>. Imi lipsesc competitia, chiar si greutatile. Am crezut ca ma voi bucura cand ajung la confortul de acasa, dar constat ca imi lipseste tot ce se intampla acolo.

“Desi toti cei de la <Exatlon> suntem sportivi de performanta, constat ca ceea ce se intampla in aceasta competitie este foarte diferit de orice sport – traseele sunt foarte grele, totul e altfel. Ne-a luat destul de mult, tuturor, sa ne obisnuim cu ele”, a declarat pe aeroport, imediat dupa aterizare, Anca.

Anca Surdu era cotata cu mari sanse de a castiga competitia si “rasfatata” retelelor sociale, cu un numar impresionant de sustinatori.

Citeste si: Antrenorul Marianei, razboinica de la Exatlon, dezvaluiri tulburatoare despre viata extrem de dificila a sportivei! Iata prin ce momente grele a trecut atleta de-a lungul anilor in care s-a zbatut sa participe la marile competitii!

“Eu nu trebuia sa fiu aici, acum. Mi-as fi dorit sa pot continua. Din pacate, in Republica Dominicana, soarele a devenit cumva dusmanul meu.

“M-am luptat cu o afectiune dermatologica, din cauza expunerii prelungite; medicii mi-au interzis sa mai stau in soare si, astfel, a trebuit sa ma retrag. Sanatatea este cea mai importanta pentru mine”, a adaugat Anca.

Foarte emotionate, mama si sora campioanei au asteptat-o cateva ore la aeroportul „Henri Coanda”.

“Am avut momente in care am simtit ca-mi iese inima din piept, mai ales cand nu o vedeam deloc pe micul ecran. Simteam ca are o problema”, a declarat mama Ancai, in timp ce isi astepta fiica.

Citeste mai multe despre: