Primele imagini cu Anda Adam in scaun cu rotile, la Bucuresti! Cantareata s-a intors de la Exatlon! Nu rata diseara, la WOWbiz

Primele imagini cu Anda Adam in scaun cu rotile, la Bucuresti! Cantareata s-a intors de la Exatlon! Nu rata diseara, la WOWbiz

Anda Adam, vedeta eliminata de la Exatlon, a ajuns in aceasta dupa-amiaza in tara.

Anda Adam a fost intampinata pe aeroport de sotul ei, Sorin si superba fetita Evelin, in varsta de 2 anisori. Cand si-a revazut barbatul, artista l-a sarutat indelung!

Cantareata a sosit in urma cu putin timp, pe aeroportul din Capitala, din Republica Dominicana, unde a participat in calitate de concurent in echipa Faimosilor, la super-competitia Exatlon Romania, cel mai tare show al momentului, difuzat de Kanal D de sambata pana marti.

Artista, eliminata marti din concurs, a suferit o accidentare la genunchi in urma cu o saptamana, in timpul unei confruntari sportive.

Din pacate, Anda se resimte, motiv pentru care si-a facut aparitia din spatele portilor aeroportului in scaunul cu rotile. Cand a iesit, insa, din incinta aeroportului Henri coanda, artista s-a ridicat in picioare si si-a continuat deplasarea catre masina personala, in carje. Detalii complete diseara, la WOWbiz, de la ora 23:30.

Vedeti primele imagini cu Anda Andam pe WOWbiz.ro.

Citeste mai multe despre: