Rafaela a trecut de la EXATLON la Puterea Dragostei! Uite cum s-a prezentat in noul show de la Kanal D, unde spera sa isi gaseasca un iubit

Rafaela a trecut de la EXATLON la Puterea Dragostei! Uite cum s-a prezentat in noul show de la Kanal D, unde spera sa isi gaseasca un iubit

Va mai amintiti de Rafaela Marcas? A fost primul concurent EXATLON – Sezonul 1 care a parasit competitia.

Rafaela nu s-a putut adapta conditiilor dure din Republica Dominicana si a avut si un conflict foarte dur cu Anca, lucruri care au determinat-o sa nu isi mai doreasca sa ramana in competitie.

“Pentru mine acest concurs a reprezentat o testare a limitelor extraordinara. Am dormit pe jos, am luptat pentru mancare, am aflat ca se poate trai si altfel. Eu sunt o fire perfectionista si organizata, dependenta de tehnologie, mi-a fost greu sa stau perioada asta fara telefon.

“Mi-au lipsit dusurile lungi si relaxante, patul confortabil de acasa si micile cochetarii. Nu mi-a fost usor sa apar in fata camerelor nemachiata. Dar, cu siguranta, a fost o experienta pe care nu o regret”, declara la vremea respectiva Rafaela, la intoarcerea in tara.

Se pare insa ca Rafaela nu poate sta deoparte de show-urile TV. Acum fosta concurenta de la EXATLON participa la Puterea Dragostei, concurs in care spera ca isi va gasi jumatatea.

Nu s-a indragostit niciodata pana acum, dar este convinsa ca isi va intalni iubirea la “Puterea Dragostei”. Si stie exact cum va arata barbatul care ii va fura inima: brunet cu ochi albastri, educat, manierat si inteligent.

A iesit dintr-o relatie de curand, dar este pregatita sa-i ofere unui barbat un loc special in inima ei.

Citeste mai multe despre: