RECORD la EXATLON. Ce a reusit sa faca Stefan in 44 de secunde?

RECORD la EXATLON. Ce a reusit sa faca Stefan in 44 de secunde?

Sambata aceasta, de la 19:45, o noua confruntare intre Razboinicii si Faimosii de la EXATLON

Stefan Floroaica, concurentul din Echipa Razboinicilor de la EXATLON, este unul dintre cei mai experimentati competitori din cadrul reality-ului, doborand editie de editie, record dupa record.

Puncte pretioase a adunat atletul in competitia sportiva televizata, in duelurile cu adversarii sai, atat la proba individuala, cat si la proba de stafeta.

Sprinten ca un ghepard pe traseul presarat cu obstacole dificile, Stefan a reusit, in editia de marti, 6 februarie, a reality-ului EXATLON, sa stabileasca un nou record si sa isi infranga fara drept de apel, adversarul, castigand un punct important pentru echipa albastra.

In numai 44 de secunde, Stefan a reusit sa il invinga pe Giani Kirita, avand o viteza fantastica de reactie la plecarea de la start, dar si o agilitate extraordinara pe traseu. Indemnanarea si stapanirea de sine la finalul cursei l-au desemnat castigator.

Traseul a fost foarte dificil, combinand probe din sporturi diferite. Stefan a atras aprecierea colegilor de Echipa cu evolutia sa spectaculoasa. Coechipierii lui se bazeaza pe performantele lui sportive, atunci cand se afla in situatii limita in confruntarea cu Faimosii.

“Astazi ne-a reprezentat echillibrul, atat fizic, cat si psihic. Sunt foarte bucuroasa ca am adus puncte echipei. In acelasi timp, sunt mandra de echipa mea si de Stefan pe care il felicit!”, spunea Mariana intr-o editie anterioara EXATLON, laudand performantele sportive ale lui Stefan.

Competitia EXATLON continua in aceasta sambata, de la ora 19:45, la Kanal D! Razboinicii si Faimosii vor si pusi in fata probelor dificile care le va testa rezistenta atat fizica cat si psihica, viteza de reactie si stapanirea de sine.

Citeste mai multe despre: