Roxana Vancea, acuze dure la adresa lui Giani Kirita! “Pui presiune, nu motivezi! Ferucio a plecat la start cu aceeasi presiune pe el!” Iata ce replici taioase si-au spus cei doi, dupa pierderea jocului pentru vila!

Roxana Vancea, acuze dure la adresa lui Giani Kirita! “Pui presiune, nu motivezi! Ferucio a plecat la start cu aceeasi presiune pe el!” Iata ce replici taioase si-au spus cei doi, dupa pierderea jocului pentru vila!

Pierderea jocului pentru vila a iscat din nou certuri in echipa Faimosilor, care au rabufnit.

Tensiunea a atins cote maxime in echipa Faimosilor dupa ce acestia au pierdut jocul pentru vila. Odata cu revenirea la baraca, conflictele intre Faimosi s-au reaprins. Giani Kirita a discutat cu echipa pentru a vedea care a fost, de fapt, motivul pentru care nu au reusit sa castige.

Giani a sustinut ca nimeni din echipa nu a stiut ca Roxana Vancea voia sa joace, pana la momentul alegerilor si ca desi a intrat pe traseu, dupa doua primele doua ture a spus ca nu mai poate continua.

”Nu am stiut majoritatea ca ea vrea sa joace (…) Dar de ce nu spui la ceremonie ca vrei sa joci, sa ne facem si noi o strategie?” a spus Giani Kirita.

Pe de alta parte, Roxana Vancea i-a reprosat lui Giani Kirita faptul ca de cand a venit in calitate de antrenor al echipei lor, lucrurile au capatat o noua turnura, deoarece acesta pune o presiune mult prea mare asupra tuturor la start. Roxana Vancea a sustinut ca a simtit din plin aceasta presiune in meciul pentru vila si de aceea nu a reusit sa se concentreze si sa aduca puncte echipei.  Aceasta a lansat si o noua acuzatie asupra antrenorului Giani Kirita, spunandu-i ca aceeasi presiune i-a cauzat si lui Ferucio accidentarea grava din meciul precedent.

”Mi-au spus si baietii sa nu intru sa joc, dar m-am ambitionat sa intru pentru ca m-am simtit mai bine de dimineata. Am vrut sa abandonez a treia repriza pentru ca ma durea spatele. Mi s-a reprosat ca ma prefac, ca mint, ca sunt falsa, in orice caz, a urlat la mine de fata cu ceilalti..”, a spus Roxana Vancea.

“Pui presiune, nu motivezi! Ferucio a plecat la start cu aceeasi presiune pe el, dupa ce i-a spus Giani ca ii da un pumn in cap de il baga in pamant!”, a adaugat Roxana Vancea.

Citeste mai multe despre: