Schimbari notabile in grila Kanal D. Noi sezoane “Se striga darul!” si “Roata Norocului” intra in grila! Vineri, 18 mai, de la ora 22:30, editie speciala “Exatlon”: meci Romania – Columbia!

Schimbari notabile in grila Kanal D. Noi sezoane “Se striga darul!” si “Roata Norocului” intra in grila! Vineri, 18 mai, de la ora 22:30, editie speciala “Exatlon”: meci Romania – Columbia!

Dupa finala celui mai iubit reality show, “Exatlon”, ce va avea loc pe 23 mai, in direct, de la ora 19:45, telespectatorii vor avea parte de noi sezoane ale emisiunilor de succes “Roata Norocului” si “Se striga darul”.

Mai mult, fanii serialelor turcesti Kanal D se vor bucura de o portie generoasa din serialul “Dragoste si ura”, acesta urmand sa fie difuzat cinci zile pe saptamana, in Prime Time.

Surpriza din aceasta saptamana pentru fanii show-ului “Exatlon” – vineri, 18 mai, de la 22:30, Romania va intalni Columbia, in ultimul meci international al productiei care a cucerit milioane de romani.

Sambata, 26 mai, de la ora 20:00, Mihai Mitoseru si Dianna Rotaru vor da startul nuntilor fabuloase din Romania, cu noul sezon al show-ului “Se striga darul!”. Locuri magice, petreceri de pomina, traditii si obiceiuri inedite, catec si voie buna, de toate acestea vor avea parte telespectatorii Kanal D, odata cu debutul noului sezon “Se striga darul”.

Noul sezon “Roata Norocului” ia startul duminica, 27 mai, la ora 20:00. Emisiunea concurs care a fascinat o tara intreaga si a adus bucurie si zambete pe chipurile a milioane de romani, continua sa aduca buna dispozitie in casele romanilor si premii uriase, dupa ce, in cele opt sezoane difuzate, valoarea premiilor totale cumulate a fost de peste jumatate de milion de Euro. Cele mai iubite vedete autohtone vor invarti Roata Norocului duminica de duminica, de la ora 20:00, in beneficiul unor familii greu incercate de viata.
Incepand din 28 mai, de la ora 20:00, serialul turcesc “Dragoste si ura” va putea fi urmarit de luni pana vineri, in fiecare seara, spre bucuria fanilor productiei.

Citeste mai multe despre: