Sotul Andei Adam. Cu ce se ocupa partenerul vedetei de la Exatlon Romania

Sotul Andei Adam. Cu ce se ocupa partenerul vedetei de la Exatlon Romania

Sorin Andrei Nicolescu a devenit sotul Andei Adam in anul 2015 si de atunci formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz.

Cel care avea sa o cucereasca iremediabil pe Anda Adam si sa ii devina sot, Sorin Andrei Nicolescu este originar din Constanta, unde a avut o stralucita cariera de manechin. Desi initial, tanarul si-a dorit sa profeseze in domeniul economic, dupa ce absolvise un liceu de profil din Constanta, in urma cu zece ani, Sorin a ales sa imbratiseze modelingul si a renuntat atunci cand a cunoscut-o pe Anda Adam, alegand sa se lanseze in afaceri.

Dupa cateva luni de ralatie, Sorin Andrei Nicolescu, fara sa tina cont de faptul ca este mai tanar cu cinci ani decat Anda Adam, a cerut-o in casatorie, iar in iunie 2015 a avut loc nunta.

Fericitul eveniment s-a desfasurat intr-un cadru de poveste, pe malul lacului Snagov, unde au participat rudele, prietenii apropiati si multi colegi de breasla ai Andei Adam. Desi in acea perioada s-a speculat ca vedeta este insarcinata, aceasta nu a recunoscut decat la o luna dupa nunta ca asteapta cu nerbadare sa devina mamica.

Anda Adam si sotul ei, Sorin Andrei Nicolescu, au anuntat ca urmeaza sa devina parinti dupa o luna de la casatorie.

Venirea pe lume a micutei Evelin le-a umplut viata de bucurie si i-a ajutat enorm sa treaca peste toate greutatile si problemele aparute. Odata cu nasterea fetitei cei Anda Adam si sotul ei au devenit un cuplu din ce in ce mai unit si puternic.

Citeste mai multe despre: