Sotul Larisei de la Exatlon, momente de tensiune acasa, cu gandul la concurenta! “Nu am putut sa dorm toata noaptea”

Sotul Larisei de la Exatlon, momente de tensiune acasa, cu gandul la concurenta! “Nu am putut sa dorm toata noaptea”

Larisa Vasile a avut cateva zile grele la Exatlon, dupa ce, in timpul unei probe, s-a accidentat usor.

Apoi, la urmatoarea proba din emisiune, Cosmin Cernat a anuntat ca Larisa si Anca Surdu de la Faimosi lipsesc avand mici probleme de sanatate.

Anuntul prezentatorului emisiunii l-a panicat pe Shady, sotul Larisei. Acesta a trait momente de groaza pana a doua zi, cand a vazut-o din nou in emisiune pe sotia sa, aceasta confirmand faptul ca nu s-a simtit tocmai bine. Ea a marturisit ca a fost racita si ca a durut-o burta, dar ca se simte in stare sa concureze din nou.

Pana cand a vazut-o din nou la tv pe sotia lui, Shady spune ca a fost tare stresat. “M-am speriat cand am auzit ca e accidentata, chiar nu am putut sa dorm noaptea, nici nu am inteles exact ce s-a intamplat. M-am linistit a doua zi, cand am vazut-o alaturi de echipa si ea a povestit ca a fost racita. Apoi am vazut-o concurand, au si castigat Faimosii asa ca au fost la scuba diving. M-am bucurat cand am vazut-o fericita, zambind”, ne-a povestit Shady, despre momentele tensionate traite de el acasa, inainte de a o vedea pe Larisa in emisiunea Exatlon, din 12 martie. (Catalina Lohan)

Citeste mai multe despre: