Stefan de la Exatlon, alaturi de una dintre cele mai sexy concurente de la “Bravo, ai stil! All Stars”! Iata cum au fost surprinsi cei doi, la un eveniment monden!

Stefan de la Exatlon, alaturi de una dintre cele mai sexy concurente de la “Bravo, ai stil! All Stars”! Iata cum au fost surprinsi cei doi, la un eveniment monden!

Stefan Floroaica, “Razboinicul” care a impresionat in timpul show-ului Exatlon, este, cu siguranta unul dintre cei mai iubiti concurenti ai competitiei.

Desi s-a intors de ceva vreme de acolo, el recunoaste ca nu intelege ce se petrece cu el, sustinand ca a ramas neschimbat.

Stefan Floroaica a recunoscut ca, desi, lucrurile s-au schimbat, ca acum este mult mai cunoscut decat inainte de a participa la Exatlon, pentru el, lumea a ramas aceeasi. “Acum e ceva diferit total fata de momentul in care am plecat la Exatlon. E un boom, pur si simplu, asa l-as descrie, e un boom, oameni din showbiz care ma abordeaza, oameni care vorbesc cu mine ca si cu un apropiat. E socant intr-un fel, pentru ca eu ma simt inca studentul ala, cu prietenii mei din camin. Si e discrepanta intre aceste doua vieti ale mele, cea de student la camin, pe care inca o traiesc si asta pe care o am, cu oameni cu fel si fel de cariere, de lucruri pe care le-au realizat in viata”, ne-a explicat Stefan, “Razboinicul” de la Exatlon.

Datorita evolutiei sale spectaculoase de la Exatlon, Stefan a castigat admiratia multor fani, dar mai ales a multor doamne si domnisoare care au urmarit competitia din Republica Dominicana.
De curand, razboinicul Stefan a participat alturi de cativa fosti colegi din competitie, in cadrul unui eveniment monden din capitala, unde a atras toate privirile.
Nici Beatrice, concurenta de la “Bravo, ai stil! All Stars”, nu a ramas indiferenta la vederea lui Stefan, pe care dupa cum a declarat, l-a sustinut in competitia Exatlon si mai mult decat atat isi dorea chiar ca tanarul sa castige marele premiu.

Fascinata de prezenta lui Stefan, Beatrice nu s-a putut abtine sa nu se fotografieze cu sarmantul tanar si sa-i transmita un mesaj coplesitor pe contul ei de socializare.


“Tu esti adevaratul castigator, castigatorul sufletului meu, castigatorul sufletelor celor drepti si buni!”, a scris Beatrice.

Citeste mai multe despre: