Stefan Floroaica de la Exatlon si Alina Ionescu de la “Bravo, ai stil!”, actori de ocazie pentru Celia! Avem imaginile

Stefan Floroaica de la Exatlon si Alina Ionescu de la “Bravo, ai stil!”, actori de ocazie pentru Celia! Avem imaginile

“Razboinicul” Stefan Floroaica de la Exatlon si frumoasa Alina Ionescu de la “Bravo, ai stil!” au fost alesi de Celia pentru a juca in cel mai nou videoclip al artistei.

Celia este decisa sa dea lovitura in muzica cu o noua piesa pentru care a pregatit un videoclip pe masura. Mai exact, artista a apelat la doua dintre cele mai cunoscute figuri din lumea mondena de la noi, “Razboinicul” Stefan Floroaica de la Exatlon si diva blonda de la “Bravo, ai stil”, Alina Ionescu pentru a juca in videoclipul filmat intr-o locatie de lux din Timisoara.

Asa ca, “Razboinicul”, alaturi de finalista “Bravo, ai Stil” au fost, timp de trei zile, plecati in vestul tarii, iar acolo si-au facut de cap in fata camerelor de luat vederi.

“Suflet de hartie” este piesa pentru videoclipul careia Celia a apelat la cele doua vedete, transformate in actori de ocazie, iar din imagini se poate observa ca filmarile abordeaza, cel putin ca tinute, un stil de-a dreptul extravagant, atat Stefan Floroica de la Exatlon, cat si Alina Ionescu purtand haine ale unor creatori de renume. (RM)

 

Citeste mai multe despre: