Stefan Floroaica, despre schimbarile survenite in viata sa dupa experienta Exatlon! Iata ce spune razboinicul despre “noul” Stefan si cum se simte in rolul de spectator al competitiei din Republica Dominicana!

Stefan Floroaica, despre schimbarile survenite in viata sa dupa experienta Exatlon! Iata ce spune razboinicul despre “noul” Stefan si cum se simte in rolul de spectator al competitiei din Republica Dominicana!

Stefan Floroaica a vorbit despre modul in care l-a schimbat experienta Exatlon si cum priveste in prezent competitia din postura de spectator.

Surprins la “Central Park Wine Festival”, desfasurat de curand, la Cluj, Stefan Floroaica a facut cateva dezvaluiri despre experienta Exatlon, care l-a marcat si a ramas cea mai mare realizare a sa.
“In esenta sunt acelasi ca si cel dinainte de Exatlon, ca si cel care a fost la Exatlon si cel de dupa, in esenta sunt acelasi om! Mari lucruri nu sunt schimbate! Prietenii au ramas aceiasi, nu mi-am schimbat cercurile, foarte greu imi intra cineva pe sub piele!”, a spus Stefan Floroaica.
Intrebat cum se simte in postura de spectator al noului sezon Exatlon, Stefan a marturisit ca priveste cu drag tot ceea ce se intampla in Republica Dominicana.

“Eu acum sunt in rolul de spectator! Eu acum vad si inteleg ceea ce traiau oamenii cand urmareau emisiunea in primul sezon si traiesc, ma ridic, tip, urlu, ma enervez: “De ce a ratat ala! De ce a facut asa!” si imi dau seama ca si eu la randul meu primeam aceleasi reactii de acasa, poate de la mama, poate de la tata! E tare placut! Iar schimbarile astea de joc, de regulament, unele imi plac, unele nu! Iti dai seama, eu le compar cu ce am trait eu!”, a spus Stefan Floroaica.

Pe de alta parte, Stefan Floroaica a declarat ca nu s-ar vedea din nou pe traseele Exatlon, deoarece si-a trait deja experienta, insa recunoaste ca se simte uneori si foarte nostalgic.

“Nu, eu mi-am trait deja experienta acolo! Recunosc ca resimt niste chestii, ca sunt nostalgic uneori, cand privesc si ma gandesc ce as fi facut eu acolo daca as fi avut eu mintea de acum in momentul ala! Dar sunt puse la trecut! Eu traiesc prezentul asa cum este el si imi proiectez viitorul!”, a adaugat Stefan.

Citeste mai multe despre: