Stefan Floroaica vorbeste despre viata de dupa Exatlon! “Nu e la fel ca la inceput”

Stefan Floroaica vorbeste despre viata de dupa Exatlon! “Nu e la fel ca la inceput”

Stefan Floroaica, “Razboinicul” care a impresionat in timpul show-ului fenomen Exatlon Romania, este, cu siguranta unul dintre cei mai iubiti concurenti ai emisiunii.

Desi s-a intors de ceva vreme de acolo, el recunoaste ca nu intelege ce se petrece cu el, sustinand ca a ramas neschimbat. Si, culmea, inca se bucura de viata de caminist!

Stefan Floroaica a recunoscut ca, desi lucrurile s-au schimbat, ca acum este mult mai cunoscut decat inainte de a participa la Exatlon, pentru el, lumea a ramas aceeasi. “Acum e ceva diferit total fata de momentul in care am plecat la Exatlon. E un boom, pur si simplu, asa l-as descrie, e un boom, oameni din showbiz care ma abordeaza, oameni care vorbesc cu mine ca si cu un apropiat. E socant intr-un fel, pentru ca eu ma simt inca studentul ala, cu prietenii mei din camin. Si e discrepanta intre aceste doua vieti ale mele, cea de student la camin, pe care inca o traiesc si asta pe care o am, cu oameni cu fel si fel de cariere, de lucruri pe care le-au realizat in viata”, ne-a explicat Stefan, “Razboinicul” de la Exatlon.

Mai mult decat atat, el pare decis sa nu se schimbe pentru nimic in lume, cel putin in viitorul apropiat. “Viata din camin e minunata. Nu e la fel ca la inceput, am aterizat de vreo doua zile in camin, nu am apucat sa simt foarte mult, doar am dormit acolo. Nu am facut niciun chef, nu am avut timp de chefuri, in camin, dar e la fel ca inainte. Colegii m-au primit cu bratele deschise, ei au fost si la aeroport cand am aterizat si simt ca ei sunt la fel cu mine, eu sunt la fel cu ei, nimic nu s-a schimbat in ceea ce ma priveste”, mai spune Stefan Floroaica de la Exatlon.

In camin are de invatat pentru restante si examenele de la facultate

Fostul concurent de la Exatlon recunoaste ca in aceste momente trece printr-o perioada extrem de agitata. Si nici nu ar putea fi altfel, avand in vedere ca este student si ca are de sustinut atat examenele din sesiunea actuala cat si restantele din iarna.  “Restantele de pe primul semestru nu am apucat sa le dau… Le iau!… Iar acum sunt in plina sesiune si chiar invat”, a mai explicat Stefan Floroaica. (RCM)

Citeste mai multe despre: