Stiai ca Larisa Vasile de la Exatlon poarta ochelari de vedere? Iata cum a fost surprinsa tanara, inainte de pleca in Republica Dominicana!

Stiai ca Larisa Vasile de la Exatlon poarta ochelari de vedere? Iata cum a fost surprinsa tanara, inainte de  pleca in Republica Dominicana!

Larisa Vasile face parte din echipa Faimosilor si este una dintre cele mai bine pregatite concurente de la Exatlon.

Larisa, concurenta in echipa Faimosilor de la Exatlon, traieste o frumoasa poveste de iubire de aproape 8 ani, cu cel care ii este sot.
Larisa a vorbit putin la Exatlon despre familia pe care a lasat-o acasa, despre sotul ei. Intr-o emisiune ea insa a marturisit ca daca ar putea sa aduca o persoana in Republica Dominicana acesta ar fi sotul ei, Shady.


Sotul Larisei de la Exatlon a fost emotionat cand si-a auzit iubita vorbind la televizor asa despre el. Barbatul povesteste ca “timpul s-a blocat” pentru el de cand Larisa a plecat la Exatlon.
A impresionat pe toata lumea cu performanta sa de la Exatlon, insa cel mai emotionat a fost Shady, sotul Larisei, care ne-a marturisit ca abia acum si-a aratat adevarata sa putere.

Shady ne-a povestit ca sotia sa este o adevarata luptatoare, iar el a vazut asta si din sala de sport, acolo unde mergea Larisa sa se antreneze, inainte de a pleca la Exatlon.
“Alegea cele mai grele exercitii si muncea pana la epuizare. Are mare forta in maini si in picioare, nu oboseste si de aceea are si rezistenta in jocuri. O sa vedeti in continuare ca ea va tot evolua”, ne-a povestit Shady, sotul Larisei Vasile, concurenta de la Exatlon.
Larisa este plecata doua luni din tara si cel care ii administreaza contul de socializare este chiar sotul ei, care la un moment dat a publicat o imagine in care Larisa aparea purtand ochelari de vedere, si astfel fanii concurentei de la Exatlon au aflat ca aceasta poarta ochelari, insa probabil in timpul competitiei a recurs la lentile de contact.


 

Citeste mai multe despre: