Surpriza, ce a uitat Stefan, fostul concurent de la Exatlon, cand s-a intors in tara! “Razboinicul” s-a revansat insa imediat

Surpriza, ce a uitat Stefan, fostul concurent de la Exatlon, cand s-a intors in tara! “Razboinicul” s-a revansat insa imediat

Stefan Floroaica s-a intors in Romania, luni dimineata, impreuna cu intreaga delegatie din Republica Dominicana!

La aeroport, “razboinicul” a fost intampinat de familie, care abia astepta sa il vada dupa cele patru luni si jumatate petrecute la Exatlon. “A fost ceva fantastic, nu as fi crezut niciodata ca o sa fiu atat de emotionat. Au fost niste momente unice, de care, cu siguranta, imi voi aminti toata viata”, a spus Stefan.

Din pacate, rupt de realitate, Stefan a uitat un lucru foarte important. Ei bine, in acea zi, tatal sau implinea o frumoasa varsta, iar el pur si simplu nu si-a amintit de ziua parintelui sau.

“Abia cand mi-am revenit si eu cat de cat, de la zborul de 30 de ore si de la intreaga atmosfera, am realizat ca este ziua tatalui meu. Imi pare rau ca nu mi-am dat seama ca suntem in 28 mai, ii cumparam si eu un suvenir din Republica Dominicana! Insa, m-am revansat acasa. Tata este un om special si stie ca il iubesc si il respect in mod deosebit”,  a spus, Stefan Floroaica.

Citeste mai multe despre: