Toti contra unul, unul contra tuturor, la EXATLON. Echipa Razboinicilor s-a dezbinat dupa dezvaluirile si nominalizarile din Arena

Toti contra unul, unul contra tuturor, la EXATLON. Echipa Razboinicilor s-a dezbinat dupa dezvaluirile si nominalizarile din Arena

Alex, Stefan si Mariana, propusi pentru eliminare.

Jocul Arena “Exatlon” difuzat aseara la Kanal D, cel care ofera protectie invingatorilor, a fost condus detasat si castigat de catre Faimosi, cu 10 la 7, in pofida faptului ca adversarii lor pareau ca au o strategie pentru a-i invinge din a doua runda, cand se apropiau vertiginos de scorul liderilor.

Soc total la “Exatlon”, in editia de aseara a celui mai iubit reality din Romania! Razboinicii au fost pusi din nou in postura de a-si nominaliza trei coechipieri spre eliminare, iar una dintre propunerile neasteptate a fost aceea ca echipa a desemnat-o pe Mariana.

Cea de-a doua a venit din partea Alinei, player of the week, indicandu-l pe Alex, iar Ionut, castigatorul probei individuale, l-a propus spre eliminare pe Stefan.

Aseara, in Arena, apele erau tulburi, dezvaluirile despre atitudinea lui Ionut fata de colegi, presupusa dorinta a acestuia de a-i invrajbi au aprins spiritele printre Razboinici.

Conflictele si tensiunile mocnite izvorate intre Razboinici si Ionut faceau ca o singura echipa sa fie impartita in doua tabere, motivele invocate fiind enumerate de fiecare dintre ei.

“Membrii grupului sunt nemultumiti de atitudinea lui Ionut si probabil, de felul in care reactioneaza in unele momente. Este greu ca el sa vina si sa se impuna in fata echipei. Minte si asta creeaza confuzie in echipa”, a acuzat Alex.

Si Alina a fost foarte vocala, sustinandu-i afirmatiile lui Alex in ceea ce il priveste pe Ionut. S-a reluat si s-a dezbatut in detaliu fiecare intriga si nemultumire care ii macina pe Razboinici, in urma discutiilor incercand sa se faca lumina.

Colegii lui Ionut au sustinut ferm ca acesta mizeaza pe o strategie in jocul lui si ca, in drumul spre mult dorita victorie, dezbina si cucereste.

“Eu i-am spus clar! Ionut, esti un mincinos! (…) Incercam sa fiu foarte buna prietena cu Ionut si el, din nou, mi-a tradat increderea!”, a adaugat Alina. 

“Pe scurt, Ionut a spus ca eu am hotarat ca Roxana sa intre in joc, cand eu nici macar nu eram acolo. Cu mine, personal, stiu ca are ceva, mi-a si recunoscut antipatia lui fata de mine. Cumva Ionut aduce o energie ciudata in echipa, nu putem fi intr-o armonie totala”, a povestit Stefan, facand lumina in cazul acuzatiilor aduse lui Ionut.

Si Roxana l-a indicat pe Ionut ca fiind singurul vinovat pentru destabilizarea echipei si pentru faptul ca nelinistile si certurile i-au facut ca de cele mai multe ori sa piarda jocuri importante.

“Este important cum se simtim in timpul unui joc, ne influenteaza foarte mult starea de spirit. Asa cum s-a intamplat cand Ionut a tipat la noi, la mine…”, a incheiat Roxana.

In aceasta seara incepand cu ora 19:45, telespectatorii vor putea afla cine dintre cei trei propusi spre eliminare, Mariana, Stefan sau Alex, va parasi competitia si isi va lua adio de la premiul de 100.000 de Euro. 

Citeste mai multe despre: