Ultimele sfaturi ale lui Giani Kirita pentru Razboinici inainte de a parasi Exatlon Romania: ”Credeam ca o sa lesin sau sa fac infarct…”

Ultimele sfaturi ale lui Giani Kirita pentru Razboinici inainte de a parasi Exatlon Romania: ”Credeam ca o sa lesin sau sa fac infarct…”

Cosmin Cernat a facut, in aceasta seara, un anunt care i-a lasat atat pe Faimosi cat si pe Razboinici in lacrimi. Cosmin Cernat a anuntat ca Vladimir Draghia si Giani Kirita si-au incheiat misiunea la Exatlon Romania. Cei doi vor plece acasa, lasand echipele sa se descurce pe cont propriu.

”Iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase! Ceea ce vreau sa spun, ca si tu esti cel mai bun comentator sportiv pe care l-am cunoscut in viata mea. In al doilea rand, vreau sa le multumesc celor din partea mea dreapta, chiar daca cateodata m-am mai certat cu ei, dar nu foarte mult, nu o fac din rautate. O fac pentru ca e tensiunea jocului. 

Iar acum, am atatea emotii ca nu prea le-am avut nici cand am venit, sincer. Pentru ca am stat cu oamenii astia aici, o echipa foarte tanara, o echipa, sincer va spun, cu care se lucreaza greu pentru ca sunt foarte tineri. Media de varsta este foarte mica. Dar am stiut la ce ma inham.

Am venit cu sufletul alaturi de ei, sunt mandru de ei in continuare. Le-am dat cele mai bune sfaturi, chiar daca cateodata la final credeam ca o sa lesin sau sa fac infarct. Dar ma enervam foarte tare pentru ca eu le-am spus de atatea ori sa nu le mai dea punctul adversarilor. Si sa asculte detaliul ala important. In rest, plec din familia asta, dar ii lasa cu capul sus. Sunt niste Razboinici si trebuie sa o dovedeasca in continuare si fara mine si, cu siguranta, ca asa or sa faca”, a spus Giani Kirita.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: