Vis implinit! Mariana, fosta concurenta de la Exatlon s-a mutat in casa noua! Iata cum decurge o zi din viata razboinicei!

Vis implinit! Mariana, fosta concurenta de la Exatlon s-a mutat in casa noua! Iata cum decurge o zi din viata razboinicei!

Razboinica Mariana s-a mutat in casa noua si continua sa se preocupe de viitoarea sa cariera de antrenor de fitness.

Dupa revenirea in tara de la Exatlon, Mariana a inceput sa se dedice trup si suflet carierei sale si a participat la cateva competitii importante de ultramaraton desfasurate in strainatate, reusind sa isi adjudece din nou un loc pe podium de fiecare data si astfel sa adauge alte medalii in colectia sa impresionanta.

Pe langa importanta acordata carierei sale, Mariana s-a zbatut sa se mute intr-o garsoniera cu chirie, in care sa simta ca are o locuinta care ii asigura minimul de confort.

Mariana a reusit sa se mute, de curand intr-o garsoniera, in cartirul Titan, foarte aproape de parcul IOR, unde obisnuieste sa isi desfasoare atrenamentele.
“Da, multumesc foarte mult! Datorita emisiunii  Exatlon si Kanal d, acest vis a putut fi cat de cat indeplinit, pentru ca au existat oameni care au avut incredere in mine! Multumesc doamnei Amalia, care este proprietara acestei garsoniere si care a putut sa-mi intinda o mana de ajutor gasindu-mi aceasta garsoniera care s-o pot inchiria la o suma mult mai mica fata de preturile care exista in zona asta!”, a spus Mariana.

Citeste mai multe despre: