Vladimir Draghia, aproape de o accidentare grava, in goana dupa punctul care a redus diferenta intre cele doua echipe de la „Exatlon”!

Vladimir Draghia, aproape de o accidentare grava, in goana dupa punctul care a redus diferenta intre cele doua echipe de la „Exatlon”!

Aseara, debutul competitiei sportive televizate “Exatlon”, difuzata de Kanal D, batalia data intre cele doua tabere, Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor, a tinut cu sufletul la gura sute de mii de romani dornici de adrenalina.

Fiecare coechipier si-a sustinut colegul in timpul desfasuratii probelor, de pe margine, ca la adevaratele competitii sportive profesioniste. Daca la finalul primei runde, Razboinicii conduceau detasat in clasamente, cu 7 la 3, in cea de-a doua runda, Faimosii s-au mobilizat mai bine si au inceput sa micsoreze aceasta diferenta considerabila.

Vladimir Draghia a fost primul concurent din Echipa Faimosilor care a castigat lupta cu Bogdan, concurentul din Echipa Razboinicilor. Fost inotator de performanta, startul vedetei a fost unul foarte bun. Plonjarea in bazinul cu apa l-a dus mai aproape de finalul probei. Bogdan a recuperat rapid aceasta diferenta in momentul in care Vladimir Draghia a cazut, fiind foarte aproape de o accidentare grava.
“Ma dispera acea coborare, cum ne ducem… Trebuie sa gasim o varianta pentru ca ne vom mai lovi de acesta situatie”, se analiza acesta la finalul probei, sfatuindu-i pe colegi in acelasi timp sa evite o coborare periculoasa care le-ar pune integritatea fizica in pericol.

Cei doi rivali au ajuns aproape in acelasi timp in fata ultimei provocari, cea in care trebuiau sa doboare cuburile uriase cu greutati. Tensiunea a fost maxima intrucat la un moment dat, fiecare dintre cei doi mai aveau doar un cub de doborat, insa viteza de reactie si forta lui Draghia au adus un punct important pentru Echipa Faimosilor.
In aceasta seara si maine, de la ora 20:00, continua batalia, care se anunta una cel putin la fel de dura, cu rasturnari spectaculoase de situatie. Nu ratati cel mai tare reality,

„Exatlon”, transmis aproape in timp real de pe plaja special amenajata in Republica Dominicana pentru aceasta super competitie. Din 13 ianuarie, puteti urmari Exatlon patru zile consecutiv, de  sambata pana marti, de la ora 20:00.

 

Citeste mai multe despre: