Vladimir Draghia, mesaj emotionant! Ce facea fix acum un an, la Exatlon Romania!

Vladimir Draghia, mesaj emotionant! Ce facea fix acum un an, la Exatlon Romania!

Vladimir Draghia a postat un mesaj emotionant pe o retea de socializare. Aceasta a povestit ce simtea in urma cu un an, cand era in Republica Dominica, departe de Alice si de Zora.

Iata mesajul lui Vladimir:

”Acum un an, exact acum un an, mă luptam (la propriu) pentru a le scrie câteva secunde. Voiam și să știu de ele, și să le transmit tot ce strânsesem în suflet. Trecuse vremea poeziei. Eram de aproape patru luni acolo și la plecarea de acasă îi spusesem lui Alice că nu am cum să rezist mai mult de două luni. Simțeam mândrie și vinovăție.

Spun că trecuse vremea poeziei pentru că așa cum se vede și pe ecranul ăsta, îi comunicam planuri. Planurile nu au melodia poeziei, n-au romantismul ei, dar au structură, au rezistență, și la asta munceam noi atunci.

Poezia o facem zilnic, acum, când nu pleacă de lângă mine fără să fie pupate sau râse.

Ce voiam să zic; să nu subestimăm niciodată puterea sacrificiului.”, a scris Vladimir Draghia.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Acum un an, exact acum un an, mă luptam (la propriu) pentru a le scrie câteva secunde. Voiam și să știu de ele, și să le transmit tot ce strânsesem în suflet. Trecuse vremea poeziei. Eram de aproape patru luni acolo și la plecarea de acasă îi spusesem lui Alice că nu am cum să rezist mai mult de două luni. Simțeam mândrie și vinovăție. Spun că trecuse vremea poeziei pentru că așa cum se vede și pe ecranul ăsta, îi comunicam planuri. Planurile nu au melodia poeziei, n-au romantismul ei, dar au structură, au rezistență, și la asta munceam noi atunci. Poezia o facem zilnic, acum, când nu pleacă de lângă mine fără să fie pupate sau râse. Ce voiam să zic; să nu subestimăm niciodată puterea sacrificiului. 🌤️

O postare distribuită de Vladimir Drăghia (@vladimir.draghia) pe

Citeste mai multe despre: