Zapp, fratele lui Lupu, dupa nominalizarea concurentului de la Exatlon: “Fiecare isi asuma ce face!” Ce reactie a avut

Zapp, fratele lui Lupu, dupa nominalizarea concurentului de la Exatlon: “Fiecare isi asuma ce face!” Ce reactie a avut

Zapp, fratele mai mare al lui Lupu, concurentul ce a fost nominalizat in emisiunea Exatlon din 13 martie, pentru eliminare, crede ca votul echipei a fost corect.

“Ma asteptam sa fie nominalizat, pentru ca a avut o saptamana grea, in care nu a adus puncte echipei. Este ceva normal daca nu se concentreaza si nu da tot ce are mai bun in el!

“Daca nu castiga imunitatea pentru grup si apoi nici imunitatea in jocul individual, la asta se ajunge. Fiecare isi asuma ce face! E cartea lui, e jocul lui si daca nu si-l duce pana la capat, nu o sa aiba niciodata castig.

“Sper ca lumea sa-l voteze, sa-l sustina si sa ramana in concurs, sa treaca peste hopul asta, ca in saptamana ce urmeaza sa fie mai bun”, este mesajul lui Lucian Lupu, zis Zapp, dupa ce fratele lui a fost nominalizat in editia Extalon din 13 martie pentru eliminarea din competitie.

Desi, Zapp crede ca fratele lui putea sa dea mai mult la joc si sa aduca mai multe puncte echipei, spune ca e mandru de realizarile lui Lupu de la Exatlon.

“Nu o sa fiu niciodata dezamagit de fratele meu. Sunt mandru ca a reusit sa ajunga acolo, sa castige pana acum puncte pentru echipa. Dar, intotdeauna se poate mai bine si eu o sa-mi sustin fratele mereu”, ne-a declarat Zapp, fratele lui Stefan Lupu, concurentul de la Exatlon.

In emisiunea Exatlon din 13 martie, Razboinicii au pierdut lupta pentru imunitate si au ajuns in Arena unde, Lupu, Roxana si Alina au fost nominalizati pentru eliminare. 

(Catalina Lohan)

Citeste mai multe despre: