Abandon in masa la Exatlon Romania! Echipa Faimosilor a ramas fara trei oameni! Cum si-au motivat acestia plecarea

Abandon in masa la Exatlon Romania! Echipa Faimosilor a ramas fara trei oameni! Cum si-au motivat acestia plecarea

Scenariul de la Exatlon Mexic pare ca se repeta la Exatlon Romania. La Exatlon Mexic, 7 Razboinici au ales sa abandoneze competitia in urma unui incident aviatic. La Exatlon Romania lucrurile stau putin diferit, insa, fiecare Faimos avand motivul lui pentru care a abandonat.

Cei trei Faimosi care au abandonat competita sunt Damian Ferucio, Roxana Vancea si Ana Georgescu.

Damian Ferucio a plecat din cauza accidentarii grave pe care a suferit-o, la fel si Ana Georgescu, care a hotarat sa mearga acasa pentru a se putea trata asa cum trebuie. Singura care a ales sa abandoneze pe alte considerente este Roxana Vancea. Aceasta a ales sa plece pentru ca ”nu se mai regaseste” in aceasta competitie.

”Imi este foarte greu sa vorbesc si o sa incerc sa imi tin zambetul pe buze pe parcursul intregii explicatii. Este un concurs, intr-adevar, foarte dur, in care au existat foarte multe accidentari, inca de la inceputul acestuia.

Una dintre accidentari a fost a mea. Am continuat datorita sportului de performanta din spate, sa lupt pentru echipa, alaturi de echipa si sa joc cu acea accidentare pe care am tinut-o pentru mine cat de mult am putut. In momentul in care am considerat ca exista riscul agravarii si mai intense a acestei accidentari, am decis sa vorbesc.

Am fost dusa la RMN si multumesc pentru acest lucru. Din pacate, RMN-ul arata ca nu este o alegere inteleapta sa continui acest joc. Meniscul meu a avut de suferit si desi sufletul ramane alaturi de echipa, trebuie sa iau o decizie matura, responsabila pentru sanatatea mea si pentru restul carierei mele, care are legatura in continuare cu sportul.

Imi este foarte greu pentru ca stiu ca nu voi mai avea sansa sa alerg alaturi de coechipierii mei, sa mai imi las pielea pe vreun obstacol si nici sa punctez la final, dar am incredere in ei si ii sustin cat pot de mult si o sa ma rog pentru ei, o sa ma uit la ei, o sa ii sustin de acasa asa cum am facut-o si aici (…)”, a spus Ana Georgescu.

Cu siguranta vor urma meciuri foarte grele pentru Faimosi, care au trei oameni in minus.

 

Citeste mai multe despre: