ADEVARUL despre accidentarea la umar a lui Lili Sandu! Ce nu stia Roxana Vancea inainte sa sugereze ca vedeta se da mereu “lovita”

ADEVARUL despre accidentarea la umar a lui Lili Sandu! Ce nu stia Roxana Vancea inainte sa sugereze ca vedeta se da mereu “lovita”

Silviu Tolu, iubitul lui Lili Sandu a comentat eliminarea Faimoasei si mai ales reactia Roxanei Vancea la adresa ei:”Din cauza durerilor a intrat in cercul asta vicios, nu juca, nu se obisnuia cu traseul si apoi ii era si mai teama sa intre si sa nu aduca punct si sa aduca un defavor echipei. Lili a stat cat a trebuit in emisiune, eu sunt foarte bucuros ca se intoarce. Cred ca s-a dus acolo sa isi depaseasca limitele. Sa fi inscris si un punct si tot era multumita, a inscris de mai multe ori si ea e multumita si eu sunt mandru. Nu cred ca a renuntat in duel. Cristina a fost mai buna. Si durerea te constrange sa nu mai fii la nivelul la care trebuie.”

“Lili s-a autodepasit pe ea, a devenit foarte puternica. Ea a luat un punct in fata Anei Otvos ceea ce e ceva. Va fi si mai puternica si mai frumoasa…Pentru ea este wow, ea nu a facut sport de performanta”, a spus si Calin Novacescu despre fosta concurenta.

“Nu am simtit nimic in legatura cu Roxana. Ea vine si cu forte proaspete, nu stim exact ce a fost acolo”, a dezvaluit diplomat Silviu, iubitul lui Lili Sandu. Tot iubitul ei a dezvaluit si faptul ca s-a accident la umar preselectiile pentru Exatlon si de atunci a ramas cu o sensibilitate, acest lucru facand sa se agraveze in timp.

Citeste mai multe despre: