Adrian Blidaru, adevarul necenzurat despre iesirea de la Exatlon!

Adrian Blidaru, adevarul necenzurat despre iesirea de la Exatlon!

Adrian Blidaru a fost invitat la FanArena dupa eliminarea de la Exatlon.

Faimosul a comentat decizia echipei de a se duela cu Cristian Pulhac. Acesta isi dorea sa se dueleze cu Mirel Dragan.

Eu cand am ajuns acolo am auzit ca vom fi doar 2 echipe. Echipa Faimosilor, echipa Razbonicilor. Pentru mine cuvantul echipa asta insemna, sa ma dedic echipei. 

Toata lumea se astepta ca Mirel sa se dueleze cu mine, insa vreau sa lamuresc chestia aceasta. In definitie, ”player of the week” nu inseamna neaparat jucatorul saptamanii.

Noi asa am gandit, ”player of the week” va fi cel ce a jucat in saptamana aia cel mai bine, insa nu e asa pentru ca se cumuleaza.

In momentul in care Cristi a avut acea iesire a avut-o la simplul fapt ca el asa credea, ca nu are cum sa fie el pe locul 3 si ca procentajele nu erau corecte.

Insa, dupa tot ce s-a intamplat li s-a explicat ca se acumuleaza. El nu a facut multe puncte in prima saptamana, dar Mirel a fost constant, sa zic, pe prima si a doua, desi in a doua a avut acelasi punctaj ca mine, din cate imi amintesc, dar cu mai multe intrari.

Singura mea problema ca jucam cu Cristi era simplul fapt ca eram foarte buni prieteni, ne apropiasem foarte mult”, a declarat Adrian Blidaru la FanArena.

Acesta a mai declarat ca i-a spus lui Yamato ca si-ar fi dorit sa joace cu Mirel.

Citeste mai multe despre: