Alex Nedelcu, critici dure la adresa Razboinicilor, dupa ce au pus-o la zid pe Diana Sentes! Care sunt potentialii lideri ai echipei albastre, in viziunea fostului Razboinic!

Alex Nedelcu, critici dure la adresa Razboinicilor, dupa ce au pus-o la zid pe Diana Sentes! Care sunt potentialii lideri ai echipei albastre, in viziunea fostului Razboinic!

Alex Nedelcu a criticat comportamentul Razboinicilor fata de Diana Sentes.

Duelul pentru casa s-a transformat intr-un duel al Dianei Sentes cu propria sa echipa. Razboinica s-a incurcat inca de la primul traseu, cand a dat primele semne de dezorientare si lipsa de concentrare. Acest lucru s-a repetat, iar colegii sai au izbucnit si au inceput sa lanseze reprosuri dure la adresa Dianei.

Dezorientarea a costat-o foarte scump pe Diana, iar de aici a pornit furia nedisimulata a coechipierilor.
“Nu te poti concentra un pic sa vezi pe unde s-o iei! Nu vrei sa te concentrezi nici pe unde s-o iei, nici pe unde s-o dai! Tu ai luat de aici de fiecare data! Toata lumea ati vazut doar! Au jucat noua oameni si tu te duci si le iei tot de aici! E o problema foarte mare! Nu te concentrezi, nu vrei sa joci!”, a spus Ciprian Silasi.

Nu numai baietii au reactionat dur la adresa Dianei, nici fetele nu au parut mai intelegatoare. Simi i-a reprosat Dianei la finalul jocului ca nu a fost suficient de atenta pe traseu si din aceasta cauza a uitat ce anume avea de facut.
“Nu e atenta! Vezi de atatea ori jocul si uiti ca un copil!”, a spus Simi.
Dupa ce si-a trimis echipa la baraca, Diana Sentes a cedat si a inceput sa planga, insa Razboinicii nu au parut deloc impresionati de lacrimile colegei lor.
Invitat in platoul “FanArena”, Alex Nedelcu a criticat dur atitudinea Razboinicilor fata de Diana Sentes, desi a mentionat ca sustine echipa.
“Nu-mi place sa-i critic pe Razboinicii mei, dar trebuie sa o fac de data asta! Sunt Razboinicii mei si tin cu ei! Ar trebui sa tina mult mai mult de integritatea echipei! Da, am inteles, Diana este veriga slaba din echipa Razboinicilor, sau a fost in jocul ala! Au pierdut casa din cauza ei! Dar asta e, iti asumi! Sunt o echipa! Liderii Razboinicilor trebuie sa puna accent pe integritate! Care sunt liderii eu am observat: Alin e un baiat care stie unde sa puna energia si cat anume sa puna energia in echipa si sa-i indrume usor! Catalin stie sa consoleze si sa dea un suport moral echipei! Dar as vrea sa vad din partea Razboinicilor mei mai mult! Ar trebui sa ii ofere suport Dianei Sentes!”, a spus Alex Nedelcu.

Citeste mai multe despre: