Am aflat cine e cel mai inteligent concurent de la Exatlon si e o mare surpriza! Ce note avea Diana Sentes in scoala!

Am aflat cine e cel mai inteligent concurent de la Exatlon si e o mare surpriza! Ce note avea Diana Sentes in scoala!

Razboinica Diana Sentes a fost o eleva eminenta.

Diana Sentes face senzatie la Exatlon in primul rand prin felul in care arata. De profesie antrenor personal, Diana s-a descurcat foarte bine si la scoala, in ciuda faptului ca se spune ca fetele frumoase nu sunt neaparat inteligente.

Diana a absolvit un liceu de fite din Bucuresti, „Jean Monnet” la specializarea „Stiinte ale naturii” si a luat Bacalaureatul in 2009 cu spectaculoasa medie 9,37.

Razboinica a luat 10 la Limba si Literatura Romana Romana-oral, 9,05 la scris, 10 la engleza, 9,30 la matematica, 7,90 la biologie si evident, 10 la Educatie Fizica. La ultima proba, Diana a optat pentru handbal, asa explicandu-se faptul ca razboinica a reusit sa smulga cateva puncte la traseu, in ciuda faptului ca a ajuns ceva mai tarziu decat adversarele ei.

Diana Sentes a avut rezultate foarte bune chiar si in scoala generala. Ea a avut o medie de absolvire de 9,40, a luat 8,45 la testele nationale, intrand la liceu cu o medie generala de 8,92. Practic, daca judecam dupa notele de la scoala, putem spune ca Diana este unul dintre cei mai inteligenti concurenti de la Exatlon, sezonul 2.

Citeste mai multe despre: