Am dus-o pe Ana Otvos de la EXATLON la shopping, in Republica Dominicana! Cum a trait primele clipe de libertate si cum s-a pregatit de venirea in tara

Am dus-o pe Ana Otvos de la EXATLON la shopping, in Republica Dominicana! Cum a trait primele clipe de libertate si cum s-a pregatit de venirea in tara

Echipa WOWbiz.ro a fost alaturi de Ana Otvos de la Exatlon in ultimele ei ore in Republica Dominicana.

Ana Otvos si-a petrecut ultimele ore in Republica Dominicana la cumparaturi, insotita de o echipa WOWbiz.ro. Razboinica a parasit Exatlon duminica seara iar luni a iesit la plimbare prin Las Terrenas. Imagini EXCLUSIVE WOWbiz.ro.

”E o senzatie destul de ciudata. Am visat la libertatea asta dar acum ma sperie. Cred ca am devenit salbatica, sa spun asa. E un ”aer” frumos insa ma apasa o grija, vreau acasa! A fost frumos aici insa a venit timpul sa plec acasa si sunt nerabdatoare sa-mi vad familia si sa ma intorc la viata mea”, a povestit Ana Otvos reporterului WOWbiz.ro din Las Terrenas.

Întrebata care a fost primul lucru pe care l-a facut ”in libertate”, Ana a fost cât se poate de sincera: ”M-am machiat!… Nu, glumesc, am facut un dus si m-am machiat. Aveam nevoie sa ma ingrijesc. Am trecut peste tot ce am suferit in competitie si am vrut sa redevin Ana care eram inainte.

“Acum vreau sa merg la cumparaturi. Iubitului meu trebuie sa-i cumpar ceva. Neaparat! I-am facut eu o bratara, cu mâinile mele, cred ca o sa-i placa foarte mult, dar vreau sa-i mai cumpar ceva sa tina minte surpriza asta!”, a mai spus Razboinica.

Vedeti imaginile video pe wowbiz.ro.

Reporter: Metin Molagean.

Citeste mai multe despre: