Ana Georgescu – dezvaluiri dupa ce s-a intors din Republica Dominicana! Detaliul nestiut pana acum: uite ce nu au voie sub nicio forma sa faca atletii de la EXATLON

Ana Georgescu – dezvaluiri dupa ce s-a intors din Republica Dominicana! Detaliul nestiut pana acum: uite ce nu au voie sub nicio forma sa faca atletii de la EXATLON

Ana Georgescu a fost nevoita sa abandoneze la Exatlon din cauza unei accidentari suferita pe unul dintre traseele competitiei.

Intr-un interviu pentru revista Viva, Faimoasa a marturisit ca EXATLON este o experienta de neuitat, care te scoate din zona de confort.

“Este intr-adevar o experienta de neuitat pentru ca Exatlon ne scoate din starea de confort, din cotidian si ne duce in mijlocul junglei pentru a ne lupta si a ne reaminti cum este sa te joci de-a atletul.

“Pe langa toate acestea lipsa de comunicare, lipsa de hrana adaptata efortului de acolo… totul este intr-adevar necunoscut, nou, inconfortabil, provocator. Experienta per total este una fantastica!”, a marturisit Ana Georgescu.

Campioana de la gimastica a marturisit cat de greu i-a fost dupa ce s-a accidentat.

“Cel mai greu mi-a fost in perioada de dupa accidentare, in care am tras foarte mult de mine. Am incercat pe cat posibil sa tin pentru mine accidentarea, sperand ca nu este atat de grava, sperand ca pot sa trec peste ea.

“Am trecut peste ea timp de 3 saptamani pana sa ajung sa o declar si sa merg la medic. Mi-a fost foarte greu sa nu mai fiu la capacitate maxima pe traseu”.

Citeste si: Ciprian Silasi, despre ceea ce l-a impiedicat sa castige jocul de eliminare! “Imi pare rau ca n-am putut sa duc! Facem acasa echipa!” Iata ce marturisiri neasteptate i-a facut Razboinicul lui Alin Andronic, la finalul duelului! 

Ana Georgescu a marturisit si cum s-a produs accidentarea care a scos-o din concurs si a dezvaluit un detaliu nestiut pana acum: la EXATLON concurentii nu au voie sa atinga sau sa testeze traseele inainte de a intra in joc.

“Un lucru pe care cei de acasa nu il stiu este ca noi nu avem voie sa atingem sau sa testam traseele inainte de a intra in joc. Totul este pe nevazute, pe nesimtite! In momentul in care am jucat meciul in care am ajuns sa ma accidentez eu mai jucasem alte trasee in care existau tiroliene cu aterizate in apa, insa piscinele erau ceva mai adanci.

“Pe acest traseu m-am dus hotarata; calculandu-mi aterizarea m-a surprins, piscina era mai putin adanca decat celelalte prin care trecusem. Aterizarea m-a surprins pe genunchi intins, mi-am fortat foarte mult genunchiul iar acest lucru a dus la niste leziuni interne destul de grave”, a spus Ana Georgescu.

Vedeti interviul complet aici:

Citeste mai multe despre: