Ana Georgescu le-a lasat o scrisoare Faimosilor inainte de a pleca din competitie! Mirel Dragan: ”Mi s-a facut pielea de gaina..”

Ana Georgescu le-a lasat o scrisoare Faimosilor inainte de a pleca din competitie! Mirel Dragan: ”Mi s-a facut pielea de gaina..”

Dupa ce Ana Georgescu a ales sa paraseasca competitia Exatlon Romania din cauza accidentarilor, Cristina Nedelcu si Monica Rosu au gasit un biletel sub salteaua acesteia. Se pare ca Faimoasa a lasat un bilet pentru intreaga echipa si o scrisoare doar pentru Monica Rosu:

Biletelul adresat intregii echipe a reusit sa ii emotioneze pana si pe baieti.

”A fost ceva frumos, ceva sentimental pentru ca nu ne asteptam niciunul sa gasim acea scrisoare”, a spus Yamato Zaharia.

‘Pentru Faimosii mei, stiu ca urmeaza o perioada dificila, de readaptare si regrupare a fortelor. Mai stiu insa ca daca este o echipa care ar putea sa treaca si peste asta este echipa Faimosilor.

Nu uitati cine sunteti inainte de fiecare zi, fiecare meci, de fiecare reality, fiecare testimonial. Sunteti o echipa de campioni, care au trecut prin incercari si peste multe obstacole inainte ca acestea sa fie contorizate in puncte.

Fiti puternici, eu asa va stiu! Campioni am fost, campioni vom fi, campioni vom muri! Hai, Faimosii! Leaga-le pana la capat, fii tare! cu hashtag in fata.’‘ a fost scrisoarea Anei Georgescu citita de Giani Kirita.

Mai multe imagini cu Faimoasa Ana Georgescu vedeti in galeria foto de mai jos:

 

 

 

 

Citeste mai multe despre: