Ana Georgescu, pe patul de spital! Ce s-a intamplat cu fosta concurenta de la Exatlon, la doua saptamani de la revenirea in tara!

Ana Georgescu, pe patul de spital! Ce s-a intamplat cu fosta concurenta de la Exatlon, la doua saptamani de la revenirea in tara!

Gimnasta Ana Georgescu a decis sa abandoneze competitia Exatlon in urma unei accidentari destul de grave la genunchi, care a tinut-o pe banca in ultimele doua saptamani petrecute in Republica Dominicana.

“Imi este foarte greu sa vorbesc si o sa incerc sa imi tin zambetul pe buze pe parcursul intregii explicatii. Este un concurs, intr-adevar, foarte dur, in care au existat foarte multe accidentari, inca de la inceputul acestuia. Una dintre accidentari a fost a mea. Am continuat datorita sportului de performanta din spate, sa lupt pentru echipa, alaturi de echipa si sa joc cu acea accidentare pe care am tinut-o pentru mine cat de mult am putut. In momentul in care am considerat ca exista riscul agravarii si mai intense a acestei accidentari, am decis sa vorbesc! Din pacate, RMN-ul arata ca nu este o alegere inteleapta sa continui acest joc. Meniscul meu a avut de suferit si desi sufletul ramane alaturi de echipa, trebuie sa iau o decizie matura, responsabila pentru sanatatea mea si pentru restul carierei mele, care are legatura in continuare cu sportul!”, a spus Ana Georgescu, la retragerea sa din competitie.

La doua saptamani de la revenirea sa in tara, Ana Georgescu a suferit o interventie la genunchiul accidentat si a decis sa impartaseasca acest moment dificil si cu fanii sai din mediul virtual, care urmaresc indeaproape activitatile ei. Gimnasta a publicat pe contul ei de socializare o imagine in care apare pe un pat de spital, imediat dupa interventia suferita. Insa nici macar in aceasta situatie, Ana Georgescu nu a renuntat la umor si a afisat o stare plina de optimism.

Citeste mai multe despre: